Skip to content
Samsungs nya Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Press release -

Samsungs nya Galaxy S22-serie och Galaxy Tab S8-serie är nu tillgängliga i butik

Under Samsungs Unpacked-event tidigare i februari presenterades Samsungs senaste innovationer i form av Galaxy S22-serien och Galaxy Tab S8-serien. Från och med idag finns samtliga enheter tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

Galaxy S22-serien

I samband med Unpacked för några veckor sedan presenterade Samsung sin nya S22-serie i form av tre nya telefoner – Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra. Galaxy S22-serien är utformad för att leverera kameraupplevelser på nästa nivå, bland annat genom seriens revolutionerade och nya nattfotografi-funktioner (Nightography).

Galaxy S22 Ultra har inte bara Samsungs mest kraftfulla kamera, utan är också den smartaste. Galaxy S22 Ultra är fullspäckad med nya AI-funktioner som porträttläge och andra intelligenta kamerafunktioner som låter telefonen göra det tunga arbetet. Galaxy S22 Ultra sammanfogar även det bästa av två smartphone-arv genom den oöverträffade kraften i Note-serien och den bästa kameran och prestandan i S-serien, för att sätta en ny standard för premiummobiler.

- På Samsung pressar vi oss ständigt för att höja ribban för våra premiumtelefoner och S22-serien är definitivt ett resultat av det. Vi ser fram emot att våra användare får testa dessa nya fantastiska telefoner och därför känns det väldigt kul att samtliga enheter från Galaxy S22-serien nu finns att köpa i butik, säger Oskar Smedstad, produktchef Samsung Electronics Nordic.

    Pris och tillgänglighet

    Samsung Galaxy S22, S22+ och S22 Ultra kommer att finnas tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare och på Samsung.com.

    Samsung Galaxy S22 rek. ca pris från 9690 SEK
    Samsung Galaxy S22+ rek. ca pris från 11690 SEK
    Samsung Galaxy S22 Ultra rek. ca pris från 13990 SEK

    Galaxy Tab S8-serien

    Idag förlitar vi oss på surfplattor mer än någonsin när det kommer till videosamtal och streaming. Galaxy Tab S8-serien består av Galaxy Tab S8, Tab S8+ och Tab S8 Ultra, och erbjuder både en förbättrad videoupplevelse och förbättrade multitasking-funktioner med smarta lösningar för att jobba med flera appar samtidigt.[1]Oavsett om du vill utforska din konstnärliga sida, spela, skriva, surfa eller varför inte allt samtidigt, har Galaxy Tab S8-serien de rätta surfplattorna.

    Galaxy Tab S8 Ultra erbjuder en unik upplevelse med sin stora 14,6-tums Super AMOLED-skärm och 120Hz uppdateringsfrekvens. Den har tunn ram för maximal skärmupplevelse och displayen är inrymd i den tunnaste, lättaste och starkaste designen Samsung erbjudit hittills. Skyddad av en Armor Aluminium-ram som är över 30% mer reptålig och 40% mindre benägen att böjas än sin föregångare.[2]

    - En av surfplattans viktigaste funktioner är skärmen och vi på Samsung har tagit det till en ny nivå genom att presentera Galaxy Tab S8-serien, och framför allt Tab S8 Ultra. Den erbjuder extra allt och det känns kul att våra kunder äntligen kan ta del av dessa fantastiska surfplattor, säger Rikard Skogberg, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

    Pris och tillgänglighet

    Samsung Galaxy Tab S8, S8+ och S8 Ultra kommer att finnas tillgängliga från och med idag hos utvalda återförsäljare och på Samsung.com.

    Samsung Galaxy Tab S8 rek. ca pris från 8490 SEK
    Samsung Galaxy Tab S8+ rek. ca pris från 10490 SEK
    Samsung Galaxy Tab S8 Ultra rek. ca pris från 12990 SEK


    [1] Vissa program kanske inte stöder denna funktion

    [2] Jämförelsen är gjord mot Samsung Galaxy Tab S7-serien.

    Topics

    Categories


    Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

    Contacts

    För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

    För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

    Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
    Elin Axelsson

    Elin Axelsson

    Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
    Louise Gustafsson

    Louise Gustafsson

    Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

    Related content