Skip to content
Ben Gorham i exklusivt designsamarbete med Samsung Electronics Nordic

Press release -

Ben Gorham i exklusivt designsamarbete med Samsung Electronics Nordic

Ben Gorham, entreprenören bakom parfymhuset Byredo, lanserar tillsammans med Samsung Electronics Nordic två unika mobilskal. Skalen finns i en begränsad upplaga och går att köpa från och med idag på Samsungs hemsida.

Mobilskalen, som passar Samsungs senaste premiumsatsning, Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ och S22 kommer i två modeller Purple Flames och Smokey Emotions. Båda skalen har Ben Gorhams tydliga estetik och speglar nutidskonst.

Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham, är en hyllning till den framväxande digitala konstscenen, där konst och teknik smälter samman i en tidlös estetik. Det speglar vilka vi är som konstnärer och innovatörer och även att designen styrs av våra värderingar och önskan att vara oss själva, som väcks till liv genom teknik, säger Ben Gorham, grundare och creative director på Byredo.

Mobilskalen är gjorda av ekologiskt odlat lin och är helt återvinningsbara.[1] Det är det svenska bolaget A Good Company som står bakom produktionen av mobilskalen.

- Innovation kopplad till hållbarhet är helt i linje med Samsungs önskan att bidra med smart teknik för samtiden. Därför är vi glada att kunna erbjuda en unik specialutgåva, designad Ben Gorham och tillverkad av A Good Company, till Samsung Galaxy S22-serien, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation and Business Development på Samsung Electronics Nordic.

I och med lanseringen av Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham inleder Samsung Electronics Nordic ett samarbete med A Good Company. Det innebär att A Good Company blir en SMAPP-partner till Samsung och kommer att ingå i Samsung Mobile Accessory Partnership Program.

Mobilskalen finns att köpa på Samsungs.com och A Good Company med start den 16 mars 2022. Upplagan av Samsung Galaxy S22 cases designed by Ben Gorham är 5 000 och kostar 399 kronor per mobilskal.

Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ och S22 är Samsungs senaste premiumlansering med hög prestanda. Bland annat har modellerna extra lång batteritid och nya funktioner för nattfotografering. Läs mer om Samsungs nya S-serie här.


[1] Läs mer om A Good Company och tillverkning av mobilskal av lin på agood.com

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media

Related content