Skip to content
Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butik

Press release -

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butik

Tidigare i vår annonserades Samsung Galaxy Tab S7 FE. Modellen Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G har funnits tillgänglig i butik sedan juli månad. Nu blir syskonet, Galaxy Tab S7 FE WiFi, tillgänglig till försäljning för den som inte är i behov av 5G-uppkoppling.

  • Vi har sett fram emot att kunna erbjuda hela 2021 lineup av Samsungs surfplattor i S7-serien. Äntligen erbjuds vi nordbor samtliga modeller, från de prisvinnande flagskeppsmodellerna Galaxy Tab S7 och S7+ till Galaxy Tab S7 FE-modellerna för den mer prismedvetna konsumenten, berättar Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Galaxy Tab S7 FE är en kombination av de egenskaper som användare gillar mest från storasyskonet Galaxy Tab S7+, men till ett lägre pris. Galaxy Tab S7 FE är utrustad med en 12,4 tums[1]skärm som ger bättre upplevelse såväl vid underhållning som arbete.

Galaxy Tab S7 FE har samma eleganta finish som Tab S7+ och kommer i två färger: Mystic Black och Mystic Pink. Trots den större skärmen är Galaxy S7 FE tunn och lätt, samtidigt som den har ett kraftfullt batteri.

För att maximera produktiviteten kan Galaxy Tab S7 FE paras ihop med Book Cover Keyboard[2]och via gränssnittet Samsung DeX kan du använda din surfplatta likt en laptop. Dessutom går det att använda Galaxy Tab S7 FE som en andra skärm till en PC genom funktionen Second Screen[3].

Galaxy Tab S7 FE passar sömlöst in i ditt ekosystem av Samsung Galaxy-enheter – från din telefon till dina Galaxy buds. Du kan ta samtal och skicka SMS[4]genom ditt Samsung-konto på surfplattan, trots att din smartphone är utom räckhåll. Om du tittar på film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE och behöver ta ett samtal kan dina Galaxy Buds[5]automatiskt byta till en annan enhet.

Galaxy Tab S7 FE Wifi finns nu tillgänglig hos utvalda återförsäljare och via

https://www.samsung.com/se/. Rekommenderat cirkapris för Galaxy Tab S7 FE WiFi är 6490 kronor.

Läs mer om Samsung Galaxy Tab S-serien

Läs mer om Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi


[1] Mätt diagonalt som en rektangel utan att ta rundade horn I beaktning. Faktiskt skärmyta är mindre på grund av de rundade hörnen.

[2] Tillgänglig genom separat köp.

[3] WiDi (Wireless Display)-kapabla Windows 10 PC modeller och Windows 10 v.2004 eller senare krävs för att använda Second Screen. Kompatibel med Galaxy Book-serien och Samsung Notebook Plus2, och Samsung Notebook Plus med Windows 10 OS.

[4] Tillgängligheten för funktionen att ringa och SMSa på andra enheter varierar beroende på land och operatör.

[5] Funktionen stöds av Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds2, Galaxy Buds+ och Galaxy Buds Live. Galaxy Buds säljs separat.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content