Skip to content
Samsung lanserar Samsung Second Screen Game Chair

Press release -

Samsung lanserar Samsung Second Screen Game Chair

Bygg din egen TV-sportmöbel i sommar:

Sport för samman människor, det är sedan gammalt. Men att uppleva det tillsammans kan ibland vara svårt på grund av olika anledningar. Det här året har lärt oss att kreativitet och lösningsorientering är två egenskaper som underlättar det sociala livet. Det går nämligen ofta att få en fin stund tillsammans – utan att vara på samma plats. Samsung har därför tagit fram Samsung Second Screen Game Chair, en fåtölj som möjliggör just detta. Att dela spänning och glädje tillsammans, på distans. Samsung delar dessutom ritningarna med svenskar som vill bygga sin egen.

Inför en viktig match eller sporthändelse är det ett par komponenter som står i centrum. Det är goda snacks, ett härligt sällskap i soffan och bra ljud- och bildkvalitet. Det kan dock vara svårt att få ihop alla dessa, speciellt om man inte har möjligheten att ses fysiskt. Därför har Samsung i Sverige tagit fram Samsung Second Screen Game Chair som bjuder in till en mer social matchupplevelse. Samsung Second Screen Game Chair består av en bekväm fåtölj, en justerbar arm och en tablet ur Samsung Galaxy Tab S-serien. Tack vare armen och till exempel en Samsung Galaxy Tab S7+ känns det som att sportvännerna sitter bredvid och delar spänningen inför, under och efter matchen.

- Teknik och sport går hand i hand, tidigare främst för att platserna i en arena är begränsade. På senare tid för att distansen till våra nära och kära har tagit bort en del av glädjen. Därför är vi stolta över att fortsättningsvis visa hur teknik kan göra skillnad i folks liv. Behovet av vår Samsung Galaxy Tab S-serie fortsätter att växa, vi tror det beror på det stora utbudet av kompatibilitet och smarta funktioner, men också för att de öppnar dörren till ett mer socialt liv, säger Fredrik Pantzar, Nordic Head of Division IM Connected Devices på Samsung Electronics Nordic.

Bygg din egen Samsung Second Screen Game Chair
Samsung delar Samsung Second Screen Game Chairs digitala ritningar (se relaterat material), för att svenskar runt om i landet ska kunna maximera sin sportsommar. Se inspirationsfilm här.

Om Samsung Galaxy Tab S-serien
Idag är det allt vanligare att använda tablets för att såväl kunna samsas i hemmet och kunna se på olika saker samtidigt, men också för att studera och arbeta. Bärbarheten i tablets är avgörande för många som smidigt behöver kunna anteckna, ta möten eller streama serier under en resa. Samsung Galaxy Tab S-serien är utrustad med mängder av smarta funktioner och är anpassad för att möta konsumenternas dagliga behov. Läs mer om Samsung Galaxy Tab S-serien här.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content