Skip to content
Nu kommer Samsung Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra till butik

Press release -

Nu kommer Samsung Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra till butik

Samsungs nya flagsskeppserie med Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra finns nu att köpa online och i butik. De nya Galaxy-telefonerna erbjuder Samsungs mest avancerade mobilkamera någonsin, i kombination med den smartaste och skarpaste skärmen hittills. Allt paketerat tillsammans med enastående prestanda i en sofistikerad design.

Stockholm, 29 januari 2021 – Idag är det säljstart för Samsungs senaste flaggskeppsserie, telefonerna Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra. Galaxy S21-serien introducerar en ny stilren design, tillsammans med banbrytande kamera och enastående prestanda. För första gången inkluderas även det även populära verktyget S Pen.

Ta din fotografering till nya nivåer
Galaxy S21-serien är utrustad med Samsungs bästa kamera någonsin med smarta funktioner som gör det möjligt att fånga bild och video på allra bästa sätt. Inte minst med hjälp av funktionerna 8K Snap som gör det möjligt att ta ut skarpa stillbilder ur 8K videos och Super Steady som låter användaren ta vassa bilder, även under ostadiga, skakiga stunder. Highlight Video och Dynamic Slow-Mo, hjälper användare därefter att fokusera på det mest intressanta i stillbilder och videos. Portrait Mode och Single Take skapar större valmöjligheter och gör det lättare än någonsin att ta den perfekta selfien.

Bright Night-sensor gör det enklare att fotografera i mörkare miljöer med ökad detaljrikedom och bättre skärpa. Tillsammans med ett förbättrat nattläge och 12MP Nona-binning-teknologi är Galaxy S21 Ultra optimal för foton i sämre ljusförhållanden. Med en förbättrade Space Zoom med upp till 100x zoom (30x zoom på Galaxy S21 och S21+) skapas även möjligheten att ta ännu bättre bilder på långa avstånd där den höga optiska zoomen ger skarpare detaljer.

Flagskeppserie i ny design och smartare skärm
Med den nya Galaxy S21-serien presenterar Samsung en stilren, matt design där kamerahuset smälter in metallramen, vilket skapar ett unikt och tilltalande utseende – och är utrustad med nya och tåliga Corning® Gorilla® Glass Victus™. Galaxy S21-serien kommer även i en sober färgskala med en rad alternativ för att matcha varje användares personliga stil.

Galaxy S21 Ultra är den största familjemedlemmen med sin skärm på 6.8”. Alla telefoner i S21-serien är utrustade med den nya skärmen Dynamic AMOLED 2X Infinity-O med adaptiv 120Hz uppdateringsfrekvens vilket ger en mjukare tittarupplevelse och mer följsamt skrollande. För att hjälpa minska ansträngningen av ögonen så anpassar den nya funktionen Eye Comfort Shield automatiskt blått ljus baserat på tid på dagen, vad användaren gör och när användaren vanligtvis går och lägger sig på kvällarna.

Kraftpaket med smarta funktioner och stabilare uppkoppling
Galaxy S21-serien är redo för både 5G och Wi-Fi 6E (S21 Ultra) vilket ger snabbare och stabilare uppkoppling var användaren än befinner sig. Snabbladdning gör att bara 30 minuters laddning laddar batteriet till mer än 50 procent. I Galaxy S21-serien sitter även Samsungs snabbaste och mest kraftfulla processor någonsin. Galaxy S21-serien är kompatibel med en rad produkter ur Galaxy-familjen, och med den nya tjänsten SmartThings Find och brickan Galaxy SmartTag kan du även hitta borttappade Galaxy-enheter.

Med Galaxy S21 Ultra blir S Pen tillgänglig för användare av S-serien för första gången. Signaturverktyget S Pen gör det möjligt för användare av Galaxy S21 Ultra att anteckna, skissa, signera eller med precision redigera foton och video. S Pen säljs separat och kan köpas med kompatibelt skyddsfodral, men användare kan även använda tidigare S Pen från en Galaxy Note eller Galaxy Tab.

Säljstart, färger och rekommenderade priser
Från och med idag, fredag den 29 januari, finns Samsung Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra tillgängliga hos Samsung.com. Följande färger är exklusiva vid köp via Samsungs webbshop: Phantom Titanium, Phantom Navy, Phantom Brown, Phantom Gold och Phantom Red.

Galaxy S21:
128GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink och Phantom White): 9 490 SEK
256GB-version med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink och Phantom White): 10 190 SEK

Galaxy S21+:
128GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver och Phantom Black): 11 690 SEK
256GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver och Phantom Black): 12 390 SEK

Galaxy S21 Ultra:
128GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 13 990 SEK
256GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 14 490 SEK
512GB med 16GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 15 990 SEK

För mer information om Samsung Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra, se: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-s/

Subjects

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26

Related content