Skip to content
Nu är Samsung Galaxy Tab S6 i butik – kreativ och produktiv kraft i lätt format

Press release -

Nu är Samsung Galaxy Tab S6 i butik – kreativ och produktiv kraft i lätt format

Stockholm, 22 augusti 2019 – Från och med fredag den 23 augusti finns Samsungs senaste tillskott av avancerade tablets, Galaxy Tab S6, att köpa i butik. Galaxy Tab S6 är en innovativ vidareutveckling av sina föregångare, med en rad förbättringar i prestanda såväl som i styluspennan S Pen. Galaxy Tab S6 är Samsungs första tablet med 7nm processor som ger kraftfull prestanda, fingeravtrycksläsare i displayen, dubbla huvudkameror samt signaturverktyget S Pen utrustad med Bluetooth som ger 10 timmars batteritid[1] och rörelsesensor.

Användarmöjligheterna gör Galaxy Tab S6 till en tablet som skapar den bästa möjliga upplevelsen för användare, var de än befinner sig. Med en design i glas och metall är Galaxy Tab S6 även utformad för att växla mellan upp till åtta olika användarprofiler via samma enhet, vilket ger fler användare ökade möjligheter att arbeta, uttrycka sin kreativitet och njuta av underhållning närhelst de önskar

  • Låt kreativiteten flöda med en uppdaterad version av det kreativa signaturverktyget S Pen
    Galaxy Tab S6 är utrustad med en ny version av Samsungs signaturverktyg S Pen, ett mångsidigt verktyg för kreativitet och produktivitet. S Pen till Galaxy Tab S6 har nu rörelsesensor och funktioner för fjärrkontroll för att utföra kommandon som att ta kort, starta en videoinspelning eller bläddra bland bilder utan att ha Galaxy Tab S6 i handen.

  • Topprestanda för fler användningsområden
    Samsung presenterar sin första dubbelkamera med ultravidvinkellins till tablets med Galaxy Tab S6, som möjliggör för användare att fånga motivet precis som de själva ser det genom 123 graders synfält. Avancerad teknik anpassar effekter och inställningar automatiskt för att hjälpa användare att ta professionella bilder. För bästa upplevelse av spel och film har Galaxy Tab S6 en 10.5” Super AMOLED-display, nu med stöd för HDR10+, kombinerat med fyra högtalare kalibrerade av AKG med Dolby Atmos. Intelligent hård- och mjukvara ger smidigare och roligare spelupplevelser med bland annat optimal FPS, minimalt skärmlagg och kortare laddningstider.

  • Hemmets mittpunkt har fått nya funktioner – Daily Board blir familjens självklara anslagstavla
    Genom Daily Board kan familjen se fotoalbum, dagens väder, hantera anteckningar, styra musik och se kalendern – allt på samma ställe. Tillsammans med det skräddarsydda landningsstället[2] blir Galaxy Tab S6 en del av hemmet i form av en stående anslagstavla – alltid laddad och alltid på.


Galaxy Tab S6 har säljstart på fredag den 23 augusti och kommer i färgerna Mountain Gray, Cloud Blue och Rose Blush med ett rekommenderat pris på 7 990 SEK för WiFi-version och 8 990 SEK för 4G-version.

För mer information om Samsung Galaxy Tab S6, vänligen besök: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy

[1] S Pen batteritid håller upp till 10 timmar i standby-läge. Faktisk batteritid påverkas av nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

[2] Laddningsställ säljs separat.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances

Related content