Skip to content
Galaxy Watch4-serien uppdateras med nya och förbättrade funktioner

Press release -

Galaxy Watch4-serien uppdateras med nya och förbättrade funktioner

I samband med presentationen av Samsungs senaste flaggskeppstelefoner, nya Galaxy S22-serien, och premiumsurfplattorna i Galaxy Tab S8-serien släpps även uppdaterad mjukvara för Samsung Galaxy Watch4. Den nya uppdateringen av Galaxy Watch4 erbjuder förbättrade funktioner för välmående och hälsa samt en rad nya anpassningsmöjligheter.

Ägare av Samsung Galaxy Watch4 kan förvänta sig förbättringar som avancerad intervallträning utformad för alla cyklister och löpare, ett nytt sömncoachningsprogram och nya kroppssammansättnings-insikter[1]. Galaxy Watch4-användare kommer nu också att ha ännu fler sätt att anpassa klockans utseende med uppgraderade urtavlor och en ny serie snygga klockarmband.

Tillgänglighet

Denna mjukvaruuppdatering[2]är tillgänglig via Galaxy Wearable appen för Galaxy Watch4 och Galaxy Watch4 Classic redan idag[3]. Användare kan köpa de nya klockarmbanden från och med slutet av februari på https://www.samsung.com/ och hos utvalda nordiska återförsäljare.

Mer information om senaste mjukvaruuppdateringen och de nya funktionerna hittar du här i Samsungs Globala Nyhetsrum


Läs mer

Galaxy Watch4: www.samsung.com/galaxy-watch4
Galaxy Watch4 Classic: www.samsung.com/galaxy-watch4-classic

Skräddarsy och designa din egen Galaxy Watch4: https://www.samsung.com/se/watches/watchstudio/ [AZ1]

För de senaste nyheterna om Samsung och Samsungs produkter, besök Samsung Newsroom på http://news.samsung.com.


1 Endast avsedd för allmänt välmående och träning. Inte avsedd att användas för påvisande, diagnos eller behandling av något medicinskt tillstånd eller sjukdom. Mätningarna är endast för användarens personliga referens. Kontakta en legitimerad läkare för råd. Mät inte din kroppssammansättning om du har en implanterad pacemaker eller andra implanterade medicintekniska produkter. Mät inte din kroppssammansättning om du är gravid. Mätresultaten kanske inte är korrekta om du är under 20 år.

[2] Uppdatering kräver en smarttelefon som kör Android 8.0 eller högre med mer än 1,5 GB RAM-minne och den senaste versionen av Samsung Health mobilapp (v.6.21)

[3] Tillgängligheten kan variera beroende på marknad eller operatör. Uppdateringen kommer inledningsvis att vara tillgänglig på Bluetooth versioner, och kommer att distribueras till LTE-versioner senare.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content