Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Samsung ger nya rekommendationer till användare av Galaxy Note7

För lite drygt en vecka sedan meddelade Samsung att vi, som en försiktighetsåtgärd, startat ett globalt utbytesprogram av Galaxy Note7 på grund av ett battericells-problem. Sedan dess har vi arbetat hårt för att påskynda leveranser för att hantera utbytesprogrammet och minska våra konsumenters besvär.

Under den senaste veckan har vi förstått att det fortfarande finns frågor från våra konsumenter och vi vill därför betona vikten av att byta ut sin Galaxy Note7.

“Våra konsumenters säkerhet är vår högsta prioritet. Vi ber användare att stänga av sin Galaxy Note7 och byta ut den så snart som möjligt,” säger DJ Koh, President, Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Vi levererar ersättningsprodukter så att de kan tillhandahållas genom utbytesprogrammet så smidigt som möjligt och i linje med rådande regelverk. Vi är verkligen tacksamma för våra konsumenters förståelse och tålamod.”

Även om det handlar om ett fåtal rapporterade incidenter så är det av yttersta vikt att kunna ge våra konsumenter den hjälp de behöver. Vi har identifierat de berörda produkterna och stoppat försäljning och leveranser av dessa produkter. Vi uppmanar användare av Galaxy Note7 att stänga av sina produkter och lämna tillbaka dessa till återförsäljaren så snart som möjligt.

Användare av Galaxy Note7 uppmanas att ta kontakt med Samsung Support på 0771-726786 eller besöka http://www.samsung.com/se/note7exchange/ för mer information.

Ämnen

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667