Gå direkt till innehåll
Spela för att vinna: Tre gånger så mycket kräm med Samsungs SSD 840 PRO

Pressmeddelande -

Spela för att vinna: Tre gånger så mycket kräm med Samsungs SSD 840 PRO

Ibland krävs det riktigt tunga artilleriet för att komma till nästa nivå. Och det blir inte tyngre än med Samsungs högpresterande SSD 840 PRO. Den ger den enskilt bästa uppgraderingen av din dator då den ökar prestandan trefaldigt.*

Det är viktigt att hålla koll på din rollfigur och din spelstrategi. Då ska du naturligtvis veta precis vad du har att röra dig med och vilken kraft du har. Och det kan du med Samsungs nya SSD 840-serie. Enheterna består av 100 procent egentillverkade komponenter som samspelar perfekt. 840 PRO klarar av upp till 100 000 IOPS vid slumpmässig läsning, så det betyder att spelet hänger med även när det går undan.

Häftig spelupplevelse

840 PRO är den bästa presenten du kan ge din laptop eller stationära dator. Den ökar den totala prestandan trefaldigt jämfört med en konventionell hårddisk. Det blir också mer speltid då SSD:n drar mindre ström än en konventionell hårddisk. Spelar du på en bärbar dator får du 30 minuter längre på dig att ta dig till nästa nivå.

Säker förvaring

En SSD i 840-serien väger bara 54 gram, mindre än vanlig hårddisk, och eftersom det inte finns några rörliga delar i en SSD är den också stöttålig. All data du lagrar på den kan krypteras, så du kan vara säker på att ingen får otillbörlig tillgång till vare sig din speldata, personliga uppgifter eller annat. Välj en Kit-modell och ett kit för installation följer med där adapterkabeln för SATA till USB gör det lätt att överföra existerande data från en gammal hårddisk.  


*Jämförande test baserat på PCMark 7 Score.

Fakta: Samsungs SSD 840-serie består av modellerna 840 eller 840 PRO. De har avancerad 21 nm Class Toggle 2.0 NAND (400 Mpbs) och upp till 512 MB Low Power DDR2 Cache. Den tre-kärniga MDX-kontrollern har ARM Cortex –R4 och ligger på 300MHz. Båda modellerna har stöd för SATA 6Gb/s (SATA III) och AES 256-bits kryptering. 840 PRO kommer även med WWN och DAS-signal samt firmware för hög prestanda även under tung arbetsbelastning. 840 PRO finns i storlekarna 128GB, 256GB och 512GB och har fem års garanti. Rekommenderat pris från 1 200kr. 840 finns i storlekarna 120GB, 250GB och 500GB och har tre års garanti. Rekommenderat pris från 950kr. Kitmodell från 1 150kr.


Ämnen


Samsung Electronics Co Ltd, skapar fler möjligheter för fler människor i fler länder än något annat teknikföretag. Samsung har blivit världsledande inom hemelektronik genom att hela tiden tillföra innovation och nyskapande till sin produktportfölj med smart-tv, smartphones, datorer, skrivare, kameror, minneskort, hushållsprodukter och vitvaror. Besök www.samsung.com för mer information.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material