Skip to content
Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv

Press release -

Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv

Nu börjar nedräkningen till avslöjandet av en av Samsungs största lanseringar för året. Under sex dagar kommer sex olika karaktärer visa upp sin tolkning av Samsungs nya Galaxy. På den sjunde dagen avtäcks nyheten under Mobile World Congress i Barcelona. Först ut att se och tolka nyheten – före alla andra – är femårige Tyson.

Stockholm 15 februari, 2016 – Idag startar Samsung nedräkningen inför Mobile World Congress 2016 i Barcelona, MWC, där Samsung för första gången kommer att visa upp sin nya Galaxy för allmänheten. Men sex utvalda har redan sett nyheten och bjuder under veckan inför MWC på sin egen visuella tolkning för att ge alla nyfikna en försmak av vad som väntar.

I Seven Days of Unboxing kommer en av årets mest efterlängtade nyheter från Samsung att tolkas av barnet, laman, konditorn, metallkonstnären, isskulptören och motivlackeraren för att slutligen avtäckas på Samsung Galaxy Unpacked under MWC. I varje film i serien får den utvalda se Samsungs nyhet och sedan dela med sig av sin egna visuella tolkning. Filmerna kommer kunna följas på www.sevendaysofunboxing.com och genom Samsungs sociala medier.

– Det finns alltid en spänning inför stora lanseringar som denna, och de här tolkningarna ger alla en föraning inför eventet. Alla de inblandade i filmerna har utgått från sina egna unika egenskaper och perspektiv för att beskriva vad det är de fått se. Det kommer bli väldigt spännande att se vad för något just de väljer att plocka ut, säger Adam Fors, Marknadschef på Samsung Norden.

Sju dagar av ”unboxing”
”Unboxing” är ett internetfenomen som uppkom under 2000-talet och under åren har vuxit sig till en populär kategori av filmklipp. Oftast handlar det om personer som filmar när de för första gången öppnar upp nya teknikprodukter och kommenterar samtidigt vad de hittar, men det har aldrig gjorts i så här stor skala förut.

Alla unika tolkningar räknar ner till det stora eventet Samsung Galaxy Unpacked under MWC i Barcelona på söndag den 21 februari där utgångspunkten för tolkningarna äntligen kommer att göras offentlig. Se uppackningen av nya Galaxy på live-stream klockan 19:00 via www.sevendaysofunboxing.com.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, wearables, kameror, vitvaror, skrivare, professionella skärmar, ssd, minneskort, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. Vi är också ledande inom Internet of Things, bland annat genom våra initiativ inom det smarta hemmet. Med 307 000 medarbetare i 84 länder har Samsung en årlig försäljning på 196 miljarder dollar. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt det officiella nyhetsrummet news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667