Skip to content

Press release -

Samsung tillkännager den virtuella upplevelsen ‘Life Unstoppable’

Samsung avslöjar sina senaste produktinnovationer under en virtuell resa den 2 september 2020.

Samsung kommer stå värd för den virtuella upplevelsen Life Unstoppable, i syfte att avslöja de senaste innovationerna från Samsungs mobiltelefon-, wearables-, TV-, ljud- och hushållsapparater. Samsung kommer bjuda in sina gäster till en interaktiv virtuell värld för att avslöja nya produkter och visa hur produktserien för 2020 kommer bidra till större underhållning, kreativitet och effektivitet för att passa dagens digitala, uppkopplade livsstil.

Life Unstoppable är en 45-minuter lång virtuell resa där gästerna får ta del av Samsungs senaste banbrytande teknik. Talespersoner och speciella gäster kommer att visa hur Samsungs innovationer har bidragit till större möjligheter för människor att skapa och utforma sömlösa, anslutna upplevelser för att kunna leva Unstoppable.

Samsung fortsätter att pressa gränserna för vad tekniken kan göra - och denna upplevelse kommer inte att vara annorlunda. Denna interaktiva möjlighet gör att gästerna kan utforska ett flertal nya produktlanseringar inom mobil, TV och hushållsapparater på ett mer bekvämt sätt, från sitt eget hem. De senaste innovationerna inom Samsungs integrerade ekosystem kommer att erbjuda fler lösningar för konsumenternas behov - från maximering av underhållning i hemmet och anslutna spelupplevelser, till större effektivitet med hjälp av smarta hemmet produkter, samt möjliggöra för ökad kreativitet såväl i arbetet som på fritiden.

Med årets digitala upplevelse vill Samsung anpassa sin verksamhet till följd av den senaste tidens globala förändringar som kommit att prägla arbetsmiljöer och interaktionen mellan människor.

– Hos Samsung fortsätter vi att skapa banbrytande innovationer för våra konsumenter. Vi ser fram emot att hitta nya möjligheter för att avslöja vårt nya sortiment av mobiltelefoner, wearables, TV-apparater, hushållsapparater och mer - en resa som visar hur vår anslutna och innovativa teknologi kan hjälpa till att göra Life Unstoppable, säger Samsung Europe’s Chief Marketing Officer Benjamin Braun.

Life Unstoppable äger rum den 2 september 2020, klockan 10:00 CET och kommer att vara öppet för medier, detaljhandels- och industripartners.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26