Gå direkt till innehåll
​Samsung tar den raka vägen mot en renare disk

Pressmeddelande -

​Samsung tar den raka vägen mot en renare disk

Med den egentutvecklade tekniken WaterWallTM där en vägg av jetstrålar revolutionerar diskningen återuppfinner Samsung diskmaskinen à la 2014 och låter dig ta hem kraften av intelligent innovation.

STOCKHOLM, Sverige - 20 November, 2014 - Samsung lanserar nu sin senaste diskmaskinsserie DW9000 i Sverige, med den den revolutionerande tekniken WaterWallTM. Till skillnad från traditionella diskmaskiner som har vattenstrålar i cirkelrörelser innebär WaterWallTM-tekniken att jetstrålar i botten på maskinen skapar en svepande vägg av vatten. På så sätt täcks hela diskmaskinens botten och det spelar därför ingen roll var du placerar den smutsigaste disken. Inga hörn kommer undan.

DW9000-serien är utrustad med funktionen Zone Booster. Det gör det möjligt att diska hårt smutsad disk och vardagsdisk på samma gång. Placera den smutsigaste gratängformen på ena sidan och middagstallrikarna på den andra. Aktivera sedan Zone Booster så anpassas jetstrålarnas styrka mot de olika sidorna. 

Gör diskningen till en bekväm hushållssyssla
För ett perfekt slutresultat har DW9000-serien utrustats med den smarta funktionen Auto Open. Detta innebär att diskmaskinens lucka efter utvalda program automatiskt öppnar sig några centimeter för att säkerställa att din disk torkar ordentligt. DW9000-serien är även utrustad med en löstagbar insats i det tredje hyllplanet som kan lyftas upp, vikas ihop och bäras iväg. För en effektiv urplockning av dina bestick.

Sist men inte minst, toppmodellen i DW9000-serien DW9070 gör inte bara disken enastående ren, den är även noga med sin egen renlighet. Efter var 20:e gång diskmaskinen används kommer den påminna dig om att köra ett självrengöringsprogram. Då rengör sig diskmaskinen från dålig lukt och avlagringar med hjälp av extra hög temperatur.  

DW9000-serien finns tillgänglig i utvalda butiker med rekommenderade priser från 9000 SEK.

Ämnen


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material