Skip to content
En av de nya ramarna för Samsungs The Frame från FRAME IT - i färgen Guld.
En av de nya ramarna för Samsungs The Frame från FRAME IT - i färgen Guld.

Press release -

Samsung lanserar nya ramar till The Frame tillsammans med FRAME IT

Den populära tavel-liknande TV:n från Samsung har just fått utökade anpassningsmöjligheter och kan nu passa ännu fler användares individuella smak och inredningsstil. The Frame är den perfekta kombinationen av konst och teknologi, och är utformad för att sömlöst passa in i hemmet. Tack vare det nya samarbetet med FRAME IT blir alternativen bland ramar till TV:n fler och The Frame kan därmed smälta in i ännu fler hem och stilar.

Fyra nya ramar presenteras nu tillsammans med den svenska moderna ramverkstaden FRAME IT – i färgerna vit, svart, guld och champagne. De är bredare än orginalramarna som erbjuds av Samsung, och ger därmed ett mer rustikt intryck. Tillsammans med det redan befintliga utbudet av olika färger och material bland Samsungs orginalramar blir nu möjligheterna att anpassa din The Frame efter din personliga stil och tavelvägg större än någonsin. Ramarna är löstagbara och appliceras enkelt direkt på din The Frame. Det erbjuder därmed en chans att uppdatera utseendet på din befintliga TV, till exempel vid flytt eller när du känner att det är dags för en förändring därhemma.

– Vi på Samsung sätter alltid människan i fokus när vi designar våra produkter och arbetar för att möta en ökad efterfrågan på teknik som kan skräddarsys efter individuella beteenden, behov, stilar och hem. De nya ramarna till The Frame är ett lysande exempel på när teknik och inredning kan gå hand i hand. Vår förhoppning är att de ska passa fler vardagsrum och bredda möjligheterna att skapa mer personliga hem, säger Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics på Samsung i Norden.

Pris, tillgänglighet och kompatibilitet för de nya ramarna

De första ramarna som lanseras tillsammans med FRAME IT börjar säljas i Norden från och med början av juni 2023. Ramarna passar Samsungs The Frame från 43–85 tum och för modeller som lanserats från 2021 eller senare. De säljs för ett pris från 2499–3499 SEK och finns redan nu att se med egna ögon i FRAME IT:s butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Ramarna kan även köpas online via FRAME IT, där ramarna nu säljs till ett nedsatt kampanjpris under lanseringsmånaden, och kostar 1999–2999 SEK under juni 2023.

Läs mer om The Frame HÄR, eller utforska samarbetet och hitta de nya ramarna från FRAME IT HÄR.


Om Frame It

FRAME IT är en modern svensk ramverkstad som har allt som behövs för att inreda dina väggar. Det som hänger på väggen är en av de viktigaste inredningsdetaljerna som du har i ditt hem, därför är FRAME ITs ambition att vara den ledande rambutiken med den modernaste ramverkstaden. Deras målsättning är att erbjuda närproducerade produkter med hög kvalitet, vilket bland annat resulterar i att alla träramar är svensktillverkade. Det finns en ramverkstad i alla butiker med hundratals ramlister och passepartouter för att skapa din tavla i exakt den storlek du önskar.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content