Skip to content
Samsung lanserar Jet Stick – en smidig och hygienisk skaftdammsugare

Press release -

Samsung lanserar Jet Stick – en smidig och hygienisk skaftdammsugare

Stockholm – 3 juni 2020 – Samsung Electronics introducerar två nya dammsugare på den nordiska marknaden, Samsung Jet 90 Multi samt Samsung Jet 70 Pet. Skaftdammsugare som tillsammans med den nya produkten Clean Station levererar en komplett och effektiv rengöringslösning för hemmet. Samsung Jet 90 Multi har en hög prestanda och kan generera upp till 200W (150W för Samsung Jet 70 Pet) av stark sugkraft.

Produkten är även utrustad med en rad funktioner för att göra städningen mer bekväm. Displayen visar vald inställning för sugeffekt samt varnar om något problem skulle uppstå. Den lättviktiga designen gör produkten enkel att använda och tillsammans med den flexibla laddstationen som kan monteras på golv eller vägg, är den enkel att förvara.

- Samsungs Jet dammsugare erbjuder en enkel och bekväm rengöringsupplevelse genom smidiga användarfunktioner och en kraftfull sugförmåga. Eftersom den är trådlös finns den alltid nära till hands, oavsett om det handlar om storstädning eller att snabbt rensa upp efter en olycka. Designen gör dessutom att den passar utmärkt i det moderna hemmet, säger Isabel Foyer, produktansvarig för vitvaror på Samsung Electronics i Norden.

Design och användarvänlighet är något som förenar Samsungs produkter och Jet Stick har redan belönats med en utmärkelse i iF design award 2020.

Kraftfull rengöringslösning

Samsung Jets dammsugare är utrustad med ett innovativt system. Motorn ger en stark sugkraft tack vare ett ultraljudssvetsat lock och diffusor. Systemet har dessutom nio separata cykloner, var och en med en 3-vägs multiluftsöppning för att även fånga upp de allra minsta dammpartiklarna som sugs in i dammsugaren.

Batteriet i dammsugaren kan vara aktivt i upp till en timme.[1] Reservbatteri kan köpas till som möjliggör dammsugning i upp till två timmar i en session[2]. Samsung Jet är också utrustad med två olika borsthuvuden och vid behov av extra tillbehör finns högeffektiva motoriserade borstar i sortimentet som erbjuder rengöringslösningar för att passa olika rengöringsvanor och golvtyper.

Hygieniska funktioner för hälsosamma vanor

Det högpresterande Layered HEPA Filtration systemet säkerställer ett toppresultat när det kommer till hygien. Filtret fångar upp 99,999 procent[3] av alla dammpartiklar och allergener som normalt skulle släppas tillbaka ut i luften igen genom dammsugarens utblåsfunktion, vilket resulterar i en renare inomhusmiljö. Dammbehållaren kan även enkelt tas loss för att rensa ut dammet och tvätta alla separata delar för en grundlig rengöring.

Nyheten Clean Station underlättar ytterligare för användaren. Genom att placera dammsugarbehållaren i dockan töms den i ett slutet system utrustat med ett avancerat dammfiltreringssystem som löser problemet med flygande damm. Med hjälp av Air Pulse Technology, pulserar luften i behållaren för att skaka av infångat damm. Dammet samlas sedan upp i en dammsugarpåse inuti maskinen som enkelt kan bytas ut vid behov.

Dammsugarna samt Clean Station finns tillgängliga från och med 1a juni. Rekommenderat cirkapris Samsung Jet 90 Multi 7 499 SEK, Samsung Jet 70 Pet 4 999 SEK och Clean Station 1 799 SEK.

För mer information om Samsung Jet Stick, vänligen besök www.samsung.com.

[1] Enligt Samsungs egna tester.

[2] Beräknat på att varje batteri klarar upp till 1 timmes aktiv användning.

[3] Testat baserat på IEC62885-2, Cl. 5.11, Max Mode. Baserat på SLG (Schubert Leiter Gerätesicherheit) tester.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26