Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserar Bespoke i Norden: Ett kylskåp designat för din personliga smak

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2020 09:00 CEST

Stockholm – 28 september, 2020 – Samsung meddelar att med start idag finns kyl- och frysskåpsserien Bespoke tillgänglig för nordiska konsumenter. Bespoke erbjuder en unik design genom dess olika färger och texturer som gör det lätt att anpassa efter sin personliga inredningsstil.

– Bespoke är en ny typ av köksinnovation där vi valt att satsa på individuella preferenser för olika konsumentlivsstilar. Det blir allt viktigare att vår hemmiljö passar vår livsstil. Det gäller även våra vitvaror som både ska underlätta hushållsarbetet men också passa olika behov och livsstilar. Vi är därför glada att kunna erbjuda konsumenter i Norden Bespoke, ett kyl- och ett frysskåp som erbjuder högpresterande teknologi och samtidigt utmanar de traditionella färgerna på vitvaror och som kan anpassas efter din personliga smak, säger Madeleine Valberg, produktchef för kyl och frys på Samsung Electronics i Norden.

Personliga designdetaljer
Produktserien består av två modeller: en 1-dörrskyl och en 1-dörrsfrys i fyra olika färger samt två texturer. Färger som konsumenter kan välja mellan är: Beige, Sky Blue, Navy och Lavender. De tre första har en matt yta som passar utmärkt för den som söker en nedtonad textur utan reflektion. Den sistnämnda har en glansig yta som passar för den som uppskattar en mer polerad textur.

Det nordiska hemmet har traditionellt sett haft rena och nedtonade färger, men på senare tid har trenden vänt och gått mer mot färgrikare hem, dekorerade med konst och unik design. Bespoke fyller sin plats i det nordiska hemmet genom att utmana det klassiska vita- och rostfria med tilltalande färger som går i linje med de nordiska konsumenternas smak. 

Funktioner som håller maten färsk längre
Utöver Bespokes designaspekter kommer produktserien också med en rad funktioner som ger en konsekvent och effektiv kylning, vilket hjälper konsumenter att hålla sina livsmedel färska längre.

  • Design: Skapa ett elegant och unikt kök genom att välja mellan fyra olika färger och två olika texturer på kylskåpsdörren.
  • Stor kapacitet: Bespoke har en lagringskapacitet på 385 liter i kylskåpet samt 315 liter i frysskåpet, vilket innebär att det finns mycket utrymme att förvara livsmedel. Det gör det också enkelt att organisera din kyl för att enkelt kunna komma åt det du vill använda.
  • No Frost-teknologi: Hjälper till att hålla en jämn temperatur i varje hörn av kylen för att förbättra luftcirkulationen. Det förebygger behovet av att avfrosta kylen eller frysen och minskar risken för att is bildas på dina livsmedel.
  • All Around Cooling: Ger en jämn kyla i varje del av kylskåpet genom att kontinuerligt läsa av och justera temperaturen samt cirkulera kall luft från strategiskt placerade ventiler. Detta innebär att maten hålls vid en jämn temperatur vilket gör att den håller längre.
  • Metal Cooling: Fångar upp kall luft och håller kvar den när dörren öppnas och stängs frekvent för att du ska kunna plocka fram det du letar efter utan att kylan försvinner.
  • Power freeze: Funktionen kan användas för att automatiskt sätta frysen till den lägsta temperaturen för att skapa en intensiv våg av kall luft som passar utmärkt för att frysa mat eller göra is snabbt.

Bespoke utgör en unik kombination av teknologi och kreativ design som lyfter heminredningen och köket, samtidigt som den håller maten färsk längre. I år har Bespoke uppmärksammats av flera designaktörer runt om i världen, bland annat av CES Innovation Award, NYCxDesign Award och AWE Product Award från Kina samt designutmärkelsen iF Gold Award från Tyskland. Rekommenderat cirkapris för Bespoke är 13 999 SEK.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument