Skip to content
Samsung Galaxy presenterar Benjamin Ingrosso som ny varumärkesambassadör

Press release -

Samsung Galaxy presenterar Benjamin Ingrosso som ny varumärkesambassadör

Idag avslöjar Samsung Galaxy sin nya varumärkesambassadör – mångfaldigt prisbelönta artisten Benjamin Ingrosso. Hans passion för musik, fotografering och skapande tillsammans med hans unika uttryck och stil, gör honom till en perfekt match för Samsung Galaxy som med sin senaste Galaxy S23-serie vill ge sina användare frihet att utforska sin kreativitet genom att fånga och dela sina upplevelser.

För Benjamin Ingrosso är tekniken en central del i hans kreativa skapandeprocess. Det är bland annat på sin mobil som Benjamin lägger grunden för idéer till ny musik samtidigt som han får möjlighet att utforska sina intressen för foto och matlagning.

"Mobilen är med mig dygnet runt, i köket och i studion. Den ger mig inspiration när jag testar nya maträtter, är perfekt för att spela in idéer till låtar och en grym mobilkamera är ett måste för mig som älskar att fota. Jag ser fram emot att få ta kreativiteten till nästa nivå tillsammans med Samsung och min nya Galaxy S23-Ultra”, säger Benjamin Ingrosso.

Med Galaxy S23-seriens kamera kan du som konsertälskare fånga alla minnen på scen, i alla möjliga konsertmiljöer – dag som natt. Tack vare den uppgraderade kameran och den förbättrade Nightography-funktionen blir det lättare än någonsin att skapa fantastiskt innehåll även ljussvaga situationer.

"Med Benjamin Ingrosso vid vår sida vill vi visa hur olika personers preferenser och livsstil kan väckas till liv med vår teknik. Benjamins energi och förmåga att inspirera andra överensstämmer väl med våra värderingar och vi är stolta över att våra världar kan mötas här idag", säger Anders Elmby, MX-Director på Samsung Electronics Nordic.

Håll utkik efter spännande kampanjer och samarbeten med Benjamin Ingrosso på vårt nyhetsrum: https://news.samsung.com/se/

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667