Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Note 4 landar i butik

Pressmeddelande   •   Nov 06, 2014 13:00 CET

S Pen är mäktigare än fingret

Stockholm, 6 november 2014 – I morgon finns Samsung Galaxy Note 4 på butikshyllan! Med en ännu bättre S Pen och en imponerande skärm att skriva på får du ut så mycket mer av din mobil i vardagen vare sig du arbetar, skapar eller socialiserar.

Med nya och förbättrade S Pen – med vilken du kan skriva direkt på skärmen – har det blivit ännu enklare att klippa, klistra, skapa och spara innehåll. Den förfinade känsligheten i S Pen återskapar känslan av att skriva med en penna. Du kan också fotografera anteckningar från ett papper eller whiteboard som du direkt kan redigera i S Note för att lägga till dina egna tankar och funderingar.

Den 5,7 tum stora Super AMOLED-skärmen ger inte bara skarpare, mer levande bilder och djupare kontrast, den ger även förbättrade multitasking-funktioner. Med ett enkelt drag över skärmen ändrar du till det skärmläge du föredrar, fullskärmsläge eller flera pop-up-fönster.

Galaxy Note 4 injicerar också ett nytt och elegant formspråk i Galaxy-serien. Med sina rundade hörn och metallram tar Galaxy Note 4 många designpoäng. Den smarta telefonen är såklart också utrustad med nya smarta funktioner som snabbladdning, ultra-energisparläge, fingeravtrycksläsare samt världens första UV-sensor i en mobil enhet. Den har också en förbättrad kamera som med snabb fokus tar skarpa bilder med hjälp av en optisk bildstabilisator (OIS).

Galaxy Note 4 finns i butik i morgon i färgerna "Charcoal Black", "Frost White", "Bronze Gold” till ett rekommenderat pris på 7 500 kronor.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument