Gå direkt till innehåll
Samsung Galaxy A20s
Samsung Galaxy A20s

Pressmeddelande -

Samsung Galaxy A20s lanseras i Sverige

Den populära Galaxy A-serien utökas med nytillskottet Samsung Galaxy A20s – En prisvärd mångsidig telefon i snygg design som gör vardagen enklare och mer underhållande.

Stockholm, 20 juli 2020 – Samsung lanserar idag Samsung Galaxy A20s i Sverige. Den nya telefonen är en prisvärd mobil i snygg och smidig design med trippelkamera, högupplöst Infinity V-skärm och batteri som håller länge.

- Med A20s fortsätter vi utöka vår populära A-serie som bidrar till att fler får tillgång till innovativ teknik som gör vardagen enklare och mer underhållande. Den nya telefonen har hög kamerakvalitet och funktionalitet som känns igen från våra flaggskeppsmodeller, säger Oskar Smedstad, produktchef Telekom på Samsung i Norden.

A20s har utrustats med en kraftfull kamerauppsättning som gör att användaren kan fånga varje ögonblick och vara säker på klara och skarpa bilder både i foto och video. Baktill har den tre kameror; en 13 MP huvudkamera, en 8MP ultravidvinkelkamera i 120° som gör att användaren kan få med mer i sina bilder samt en 5 MP djupkamera med Live Focus och Bokeh-effekt som fokuserar på det viktigaste i bilden och framhäver motivet ytterligare. Dessutom har telefonen en 8 MP frontkamera med Selfie Focus som ger snygga selfies med ett mjukt blur i bakgrunden.

Galaxy A20s har en 6,5” Infinity V-display i HD+ som gör att användaren kan fota, filma eller streama högupplöst video bekvämt i handen. Telefonen har utrustats med ett stort och kraftfullt 4000 mAh-batteri som säkerställer att telefonen håller länge och tack vare 15 W snabbladdning går det snabbt att återgå till 100 % när det väl blir dags för laddning.

A20s har fingeravtrycksläsare på baksidan och ansiktsigenkänning via frontkameran. På så sätt säkerställs att användaren enkelt kan låsa upp sin telefon och samtidigt hålla andra borta. Telefonen kommer i en snygg design med en glossy baksida och rundade kanter som gör att den ligger bekvämt i handen. A20s kommer i färgerna svart, vit och blå.

Tillgänglighet
Samsung Galaxy A20s har säljstart i slutet av juli med ett rekommenderat pris på 1 990 SEK

Galaxy A20s
Display1 6,5” HD+ Infinity V-display 720 x 1560
Kamera (Bakre kamera)Huvud: 13 MP, F1.8. Ultravidvinkel: 8MP, F2.2.Djup: 5 MP, F2.2.

(Frontkamera):

8MP, F2.0.

Dimensioner & vikt ‎163.3 x 77.5 x 8.0‎. Vikt: 183g.
Processor Octa Core. CPU, 1.8GHz.
Minne & lagring 3GB ROM32GB intern lagring. MicroSD upp till 512 GB.
Batteri2 4,000 mAh (Typisk) 15 W Snabbladdning.

[1] Mätt diagonalt som hel rektangel med rundande hörn inräknade. Faktiskt synligt skärmområde är mindre på grund av rundade hörn och kamerahål.

[2] Typiskt värde testat i tredjeparts laboratoriemiljö. Typiskt värde är det uppskattade värdet utefter skillnader i batterikapacitet bland de testade batterier i IEC 61960 standard. Faktisk batteritid kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material