Följ Samsung Electronics Nordic AB

Passa på att nominera din kandidat till den officiella fackelstafetten inför OS i London 2012

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2011 15:39 CEST

Som en hyllning till svensk idrott bjöd Samsung, tillsammans med Expressen, i början av september in svenska folket att nominera sina unga ideella idrottsledare till de åtråvärda platserna i den världsberömda fackelstafetten inför OS i London 2012. Nu är det bara en dag kvar tills nomineringstiden för de fyra åtråvärda platserna i den officiella fackelstafetten går ut. Passa på att nominera din lokala unga ideella idrottsledare!

                                                                                                 

Den officiella globala toppsponsorn Samsung, vill tillsammans med Expressen, hylla unga ideella idrottsledare runt om i landet och ge dem en möjlighet att delta i fackelstafetten inför OS i London 2012. Genom att nominera din kandidat så har han/hon chans att få en av de åtråvärda platserna. Fyra unga personer ska utses till det ärofyllda uppdraget och ambassadören Yannick Tregaro kommer att agera teamledare och supporta de utsedda fackellöparna på vägen mot OS 2012.

 

Nu är det bara en dag kvar tills nomineringsperioden går ut, så passa på att besöka Expressens webbsida och lämna din nominering: www.expressen.se/osfacklan/nominera

 

För att se intervjun där Yannick Tregaro förklarar varför du ska ta dig tid att nominera besök:http://www.youtube.com/watch?v=S4mKWjuA15Q

 

 

För mer information besök www.samsung.com/se/london2012

 

 

Så går tävlingen till

Nomineringar kan lämnas under perioden 1-14 september på www.expressen.se/osfacklan/nominera. Mellan den 15-30 september kan svenska folket rösta på sin favorit bland de 20 mest inspirerande motiveringarna och de 12 kandidater med flest röster går vidare till finalen. En jury bestående av Sveriges Olympiska Kommittés representant Yannick Tregaro, Expressen samt Samsung kommer sedan att välja ut de fyra idrottshjältar som kommer att få representera den svenska idrotten inför OS i London 2012.

 

 

 

 

Presskontakt:

Björn Folin, presschef Svenska Olympiska Kommittén, bjorn.folin@sok.se, 0708 55 93 57

Erik Johannesson, nordisk pr-chef, erik.johannesson@samsung.se, 08 555 057 87, 070 99 55 650

Bifogade filer

PDF-dokument