Skip to content
Nu lanseras Samsung Flex – En dynamisk ägandeform för Samsung Galaxy-mobiler i Sverige

Press release -

Nu lanseras Samsung Flex – En dynamisk ägandeform för Samsung Galaxy-mobiler i Sverige

I samband med släppet av nya Samsung Galaxy S23-serien lanseras nu Samsung Flex – en ny dynamisk ägandeform för Samsung Galaxy-mobiler. Tjänsten ger användaren frihet att byta eller uppgradera sin mobil så ofta det passar, eller efter 24 månader, beroende på val av abonnemang. Oavsett vad användaren väljer innebär det en fast månadskostnad samtidigt som Samsung, genom ett samarbete med Foxway, ser till att inbytta telefoner kan återanvändas.

Samsung Flex erbjuds i två olika former:

Full flexibilitet – utan bindningstid
Användaren prenumererar utan bindningstid med möjligheten att när som helst1 byta modell och avbryta prenumerationen utan kostnad efter pågående månadsperiod.

Samsung Flex med full flexibilitet utan bindningstid kostar vid lanseringen från 599 kr/månad2.

24 månader – fast bindningstid

Samsung Flex finns också med en bindningstid på 24 månader där användaren efter abonnemangsperioden kan välja att antingen köpa loss, eller lämna tillbaka mobilen. Väljer användaren att köpa loss mobilen efter bindningstiden så får den göra det för 25% av inköpspriset vid köptillfället.

Samsung Flex med 24 månaders bindningstid kostar vid lanseringen från 399 kr/månad3.

När användaren väljer att avsluta sitt abonnemang skickas Samsung Galaxy-mobilen tillbaka till Samsungs partner Foxway som ser till att den kan leva vidare.

– På Samsung är vi otroligt stolta över att lansera en tjänst som ger så mycket valfrihet till våra kunder. Att kunna anpassa våra erbjudanden efter individuella behov har alltid varit en hjärtefråga för oss på Samsung. I och med introduktionen av Samsung Flex kan vi erbjuda en helt ny typ av tillgång till våra senaste telefoner, säger Oscar Nöjd, Innovationschef Mobilt på Samsung Electronics Nordic AB.

Samsung Flex kommer att finnas nu tillgängligt att tecknati för Samsung Galaxy via Samsung.se. Mer information om, och fullständiga villkor för, tjänsten som tillhandahålls genom leasing från Samsungs partner Foxway finns på samsung.com/se/flex.

Full Flexibilitet 24 månaders bindning
Uppgradera när du vill1 Ja Nej
Uppgradera vartannat år Ja Ja
Avsluta när du vill Ja Nej
Samma kostnad varje månad Ja Ja

1 Byte eller uppgradering kan ske när som helst förutsatt att användaren inte har tillgång till två enheter vid samma tillfälle.
2 Priset gäller Galaxy S23 128Gb.
3 Priset gäller Galaxy S23 128Gb. Minsta totalkostnad för abonnemanget Samsung Flex 24 Månader är från 9 576 kr.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667