Gå direkt till innehåll
Nu kommer Samsungs köksserie Chef Collection till Sverige

Pressmeddelande -

Nu kommer Samsungs köksserie Chef Collection till Sverige

2015 är året då Samsung förändrar hur du förvarar, förbereder och tillagar din mat. Den nya köksserien Chef Collection är resultatet av Samsungs passion för innovation, i kombination med inspiration och kunskap från stjärnkockar runt om i världen.

MONTE CARLO den 5 februari 2015 – God mat börjar med bra ingredienser, och ingen vet bättre än en kock hur man bäst förvarar och tillagar sina råvaror för att uppnå det perfekta resultatet. Samsung har samlat kunskapen från stjärnkockar runt om i världen och lanserar nu köksserien Chef Collection. Ett resultat som tar ditt kök och din matlagning till en helt ny nivå. Nedan presenteras seriens huvudrollsinnehavare.

Den wifi-styrda ångugnen NV9900
Samsung digitaliserade tvättstugan med den uppkopplade tvättmaskinen WW9000. Nu är det kökets tur. Med den smarta Chef Collection-ugnen NV9900 slipper du springa till köket för att se hur lång tid som återstår, eller febrilt leta efter den rätta tillagningstemperaturen. Samsung NV9900 är nämligen utrustad med inbyggt wifi. Genom Samsungs applikation Smart Home kan du enkelt bevaka och justera temperatur och tillagningstid direkt från din mobiltelefon. Du har även snabb tillgång till över 80 automatiska tillagningsprogram. Funktionen Vapour Techonology fördelar het ånga genom ugnens fläkt och ser till att fukt och värme sprids jämnt. Resultatet blir en saftig insida och en utsida med härlig textur. Och självklart är onödiga knappar och vred utbytta mot en 4,6-tums LCD-touchskärm.

Det precisa kylskåpet RB8900
I Chef Collection-kylskåpet RB8900 kan du förvara din mat i precis rätt förhållanden. Med hjälp av funktionen Precise Chef Cooling minimeras temperaturvariationen i skåpet till max ±0,5 grader. I lådan Chef Zone kan temperaturen anpassas separat, för optimal förvaring av särskilda råvaror som fisk och kött. Det fristående kylskåpet RB8900 är speciellt konstruerat för att gå kant-i-kant med kökets inredning. Likt ett helintegrerat skåp, fast med upp till 30 procent mer utrymme tack vare Samsungs isoleringsteknologi Space Max, ger RB8900 dig större utrymme på insidan utan att ta mer plats på utsidan.

Den intuitiva induktionshällen NZ9900
Med Chef Collection-hällen NZ9900 behöver du aldrig mer fundera på plattans temperatur. De virtuella lågorna hjälper dig läsa av zonens aktuella värme och är en bekväm hjälpreda för dig som är van att kunna läsa av värmen på lågorna hos en gasspis. Hällen är även utrustad med ett magnetiskt vred för att du snabbt ska kunna reglera zonernas temperatur trots kladdiga fingrar. När matlagningen är över kan du lyfta bort det avtagbara vredet för enkel rengöring.

Den revolutionerande diskmaskinen DW9000
Samsung DW9000 är utrustad med den egenutvecklade tekniken WaterWall. Till skillnad från traditionella diskmaskiner som sprider vattenstrålar i cirkelrörelser, innebär WaterWall-tekniken att jetstrålar i botten på maskinen skapar en svepande vägg av vatten och på så sätt täcker hela diskmaskinens nedre botten. Det spelar ingen roll var du placerar den smutsigaste disken, inga hörn kommer undan. Funktionen Zone Booster gör det möjligt att diska hårt smutsad disk och vardagsdisk på samma gång. Placera den smutsigaste gratängformen på ena sidan och middagstallrikarna på den andra och aktivera Zone Booster, så anpassas jetstrålarnas styrka mot de olika sidorna.

Utöver dessa fyra huvudspelare innehåller Samsungs Chef Collection-serie fler produkter som gör ditt kök till hemmets stolthet. Den rörelsestyrda fläkten NK9000, värmelådan NL7000 som håller både mat och tallrikar varma och kombimikrovågsugnen NQ9000 med LCD-touchskärm och grillfunktion.

Samsung Chef Collection kommer finnas i butik våren 2015.

Ämnen


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med transformativa idéer och teknologier, omdefinierar världen för TV, smartphones, bärbara enheter, tablets, kameror, digitala apparater, skrivare, medicinsk utrustning, nätverkssystem och halvledare. Vi är också ledande inom Sakernas Internet genom, bland annat, våra digitala hälso- och Smart Home-initiativ. Samsung har 307 000 medarbetare i 84 länder. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt den officiella bloggen www.global.samsungtomorrow.com. 

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material