Följ Samsung Electronics Nordic AB

Nordisk säljstart för 
Samsungs 4K Laser Projektor: The Premiere

Pressmeddelande   •   Nov 19, 2020 09:00 CET

Stockholm – 19 november, 2020 – Idag meddelar Samsung sin nordiska säljstart för The Premiere. En ny 4K Ultra Short Throw Laser projektor som erbjuder en ännu större storbildsupplevelse i hemmet – utan en skärm. Europa och Norden är två av de första marknaderna som produkten introduceras på.

The Premiere finns tillgänglig i två modeller, LSP9T och LSP7T. Den förstnämnda modellen, LSP9T, kan projicera 4K i upp till 130 tum. Modellen är världens första HDR10+ certifierade projektor med trippellaserteknik vilket innebär ett enormt färgomfång och en maximal ljusstyrka på 2,800 ANSI lumen. Användaren får en bättre upplevelse tack vare att detaljer kan projiceras med imponerande kontrast oavsett om scenerna är mörka eller ljusa. Den andra modellen av The Premiere, LSP7T, kan projicera 4K i upp till 120 tum. Likt sin syskonmodell erbjuder den bildinställningen Filmmaker Mode, vilket möjliggör för användaren att uppleva filmer eller serier på det sättet som regissören skapade originalversionen.

Båda modellerna är utrustade med Samsungs Smart TV-plattform samt funktionerna Tap View och möjligheten att spegla innehåll från mobilen direkt till projektorn. Med en kompakt och stilren design smälter The Premiere in i de flesta rum, tack vare ultra-short-throw tekniken kan produkten placeras närmare väggen vilket gör att den tar mindre plats. Utöver bildkvalité i 4K är The Premiere även utrustad med kraftfulla högtalare och LSP9T har dessutom Acoustic Beam Surroundljud vilket ger extra liv åt sport och film. Det minskar även behovet av ytterligare och större ljudenheter.

- Under det senaste året har vi av förklarliga skäl sett att fler konsumenter spenderar mer tid hemma. TV:n har blivit en central del av hur människor tar del av underhållning, tränar, söker efter nyheter, ser på sport, film och serier. The Premiere erbjuder våra konsumenter en helt ny typ av bioupplevelse direkt i hemmet genom en kompakt design, bildkvalité i 4K och stort ljud, säger Magnus Nilsson Teknisk produktansvarig för TV/AV på Samsung i Norden.

The Premiere, LSP9T och LSP7T, finns att köpa och har ett rekommenderat cirka pris 64 990 SEK respektive 34 990 SEK.

För ytterligare information om Samsung och våra produkter, besök gärna: www.samsung.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument