Följ Samsung Electronics Nordic AB

Med start idag tar Samsung Apple Music till sina Smart TV-apparater

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2020 16:06 CEST

Stockholm, Sverige 23 april 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. meddelar att de från och med idag är det första TV-varumärket som integrerar Apple Music till sin Smart TV Plattform. Konsumenter i över 100 länder kommer nu kunna njuta av Apple Music genom sina Samsung Smart TV-apparater.

I och med människors ökade tid i hemmet har Samsung lagt till fler underhållnings- och hälsotjänster i sin Smarta TV Plattform. Med Apple Music, som är tillgänglig på modeller från 2018 till 2020, kan prenumeranter streama över 60 miljoner låtar reklamfritt, se musikvideor och utforska tusentals spellistor framtagna av musikexperter i världsklass.

Apple Music-prenumeranter får även personligt anpassade rekommendationer varje dag samt möjligheten att lyssna på den innovativa radiostationen Beats 1, en global livestream med exklusiva shower med artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled och Elton John. Dessutom kommer prenumeranter att ha tillgång till det helt nya innehållet "At Home With Apple Music" som inkluderar nya spellistor, inspelade FaceTime-gruppchattar med artister i deras hem, speciella artistintervjuer och mycket mer som kan bidra till en känsla av sammanhållning och gemenskap under denna tid av distansering.

"Vårt mål har alltid varit att leverera de bästa underhållningsupplevelserna till konsumenter - och med den ökade tiden människor spenderar i sina hem är vi än mer engagerade än någonsin. Förra året var vi den första TV-tillverkaren som erbjöd Apple TV-appen och idag är vi de första som erbjuder Apple Music. Vårt samarbete med Apple har bidragit till att vi kan erbjuda konsumenter en oöverträffad serie av underhållningsalternativ, särskilt då de söker nya valmöjligheter och mer innehåll från sina smarta TV-apparater”, säger Magnus Nilsson, teknisk produktansvarig för TV på Samsung i Norden.

Ägare av Samsung Smart TV kan ladda ner Apple Music från Samsung Smart TV App Store, logga in på ett befintligt konto med sitt Apple ID eller påbörja prenumerationsprocessen direkt från sin TV. Samsung Smart TV-ägare får även testa Apple Music gratis i tre månader med en individuell, familje- eller studentprenumeration.

Utöver Apple Musics omfattande katalog kan prenumeranter även se originalshower, trendande konserter och annat exklusivt innehåll på sina Samsung Smart TV-apparater.

För mer information om Samsungs Smart TV, besök www.samsung.com/tvs/.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Om Apple Music: Apple älskar musik. Med iPod och iTunes revolutionerade Apple musikupplevelsen genom att göra det möjligt att bära med sig tusen låtar i fickan. Idag tar Apple Music detta till det extrema med över 60 miljoner låtar, tusentals spellistor och dagliga urval från världens främsta musikexperter inklusive Beats 1 radio, en global livestream. Sedan 2015 har Apple Music välkomnat tiotals miljoner prenumeranter i 115 länder. Genom sömlös streaming till iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod och CarPlay är Apple Music den mest kompletta musikupplevelsen på planeten.

Bifogade filer

PDF-dokument