Skip to content
Lyssna nu på musik offline med Spotify i Gear S2 och Gear S3

Press release -

Lyssna nu på musik offline med Spotify i Gear S2 och Gear S3

Njut av musik i Samsung Gear S2 och Gear S3 med eller utan internetuppkoppling.

Stockholm, 21 juni 2017 – Från och med den 19 juni är betaversionen av Spotifys Offline-funktion tillgänglig för Samsung Gear S2 och Gear S3. Det betyder att användare nu kan spela upp musik nedladdat till appen även utan internetuppkoppling eller telefon.

Tidigare har användarna kunnat streama Spotify på smartklockorna över WiFi utan att behöva ha med sig telefonen. Men med betaversionen av offline-läget går det att ladda ner och spara spellistor direkt i klockan, för att sedan spela upp dem utan tillgång till WiFi eller att telefonen är i närheten. Du kan antingen lyssna via den inbyggda högtalaren i Gear S3, koppla till ett par trådlösa hörlurar eller koppla till en trådlös högtalare och lyssna på stranden, picknicken eller i bilen.

– Vi vet att musik är en väldigt viktig del av våra konsumenters vardag och att kunna lyssna offline är något som många av våra kunder längtat efter. Vi är därför extra glada att vi nu tillsammans med Spotify kan göra det möjligt för alla Gear S2 och Gear S3-användare att ta med sig sin favoritmusik vart de än går, utan att behöva ha med sig sin telefon eller oroa dig för att för att det ska bli avbrott i musiken, säger Ardelan Sohrevardi produktchef för Tablet & Wearables på Samsung i Norden.

Spotify-appen för Samsung Gear S2 och Gear S3 finns nu tillgänglig globalt för Android-kompatibla telefoner och kommer inom kort även vara tillgängliga för iOS-kompatibla telefoner. Appen laddas ned från Samsung Galaxy Apps. Offline-funktionen är en beta-version. Precis som för andra appar i Samsung Galaxy Apps så tillhandahålls funktionen av respektive tjänsteleverantör, tillgång och innehåll kan variera över tid.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, kameror, vitvaror, professionella skärmar, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667