Skip to content

Press release -

[Inbjudan] Galaxy Unpacked – Juli 2024

Vi står inför en spännande ny era inom Samsungs mobila AI, där nästa generation av Galaxy AI är redo att göra entré. Vi vill därför bjuda in dig till ett event där du får möjlighet att utforska vad Galaxy AI har att erbjuda. Denna teknologi, som redan blivit en naturlig och integrerad del av hela Galaxy-ekosystemet, blir nu även en del av den nya Galaxy Z-serien.

Den 10 juli bjuder Samsung in till Galaxy Unpacked i Paris – en stad känd för sin rika kultur och som ett centrum för trender, vilket gör den till den perfekta platsen för lanseringen av våra senaste banbrytande innovationer.

Evenemanget kommer att sändas live på Samsung.com, Samsung Newsroom och Samsungs YouTube-kanal klockan 15:00 svensk tid.

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen, nyheterna, förhandsvisningarna och trailers inför Unpacked 2024 genom att besöka news.samsung.com/global.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances