Skip to content
Bespoke Life 2023 kommer att streamas live den 7:e juni klockan 16:00 svensk tid
Bespoke Life 2023 kommer att streamas live den 7:e juni klockan 16:00 svensk tid

Press release -

[Inbjudan] Bespoke Life 2023

Samsung bjuder härmed in dig till att utforska framtiden för Bespoke och utökade möjligheter för ditt vardagsliv i hemmet - under Bespoke Life 2023!

Här kommer Samsung att visa upp nyheter och sitt engagemang för att förändra kunders liv genom energieffektivitet, uppkoppling och design, och levererar strömlinjeformad bekvämlighet och innovationer med miljön i åtanke som berikar användarnas vardag. Se till att kolla in den globala live-streamen för att ta reda på mer.

Bespoke Life 2023 kommer att streamas live på Samsung Newsroom, Samsung.com och Samsungs officiella YouTube-kanal den 7 juni klockan 16:00 (CEST).

Samsung Electronics presenterar HÄR en teaser-video som avslöjar att temat för det tredje årliga Bespoke-eventet, Bespoke Life 2023, fokuserar på nya spännande sätt som användare kommer att kunna njuta av ett energieffektivt, uppkopplat och stilfullt liv genom Bespoke 2023-serien.


Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances

Related content