Skip to content
I Purple You: Nu släpper Samsung BTS Edition i Norden

Press release -

I Purple You: Nu släpper Samsung BTS Edition i Norden

Stockholm, 6 juli 2020 – Samsung, i samarbete med den globala popsensationen BTS, är idag glada att meddela att BTS Edition, ett kit som består av en specialutgåva av Galaxy S20+ 5G och Galaxy Buds+, kommer till den svenska marknaden. Produkterna kommer i BTS:s karaktäristiska lila färg och är dekorerade med såväl bandets logotype som lila stjärnor. Totalt kommer det finnas 100 enheter av utgåvan till salu i Norden, via Samsungs webbshop.

Den nya telefonen har BTS-inspirerade teman och community-plattformen Weverse förinstallerade. I boxen medföljer även stickers som gör att telefonen kan dekoreras på ett ännu personligare sätt. Dessutom medföljer unika idolbilder på bandmedlemmarna. Telefonen har all den kamerakvalitet som Galaxy 20+-användare är vana vid samt erbjuder nya sätt för fans att dela innehåll och interagera med bandet och varandra.

Med Galaxy Buds+ BTS Edition kommer fansen närmare bandet och musiken, inte bara genom designen utan även till följd av ljudet i toppkvalitet. Tack vare ljud från AKG och dynamiska tvåvägshögtalare har Galaxy Buds+ ett nyanserat ljud som gör att fansen kan uppleva BTS musik i toppkvalitet.

- Från början var det inte aktuellt att lansera BTS Edition på den Nordiska marknaden. Det har dock visat sig att BTS har en väldigt stor fanbase även i Norden och många konsumenter har hört av sig och varit angelägna om att få köpa. Vi har därför lyckats ta in ett antal enheter till vår marknad vilket är jättekul. Men man får nog vara snabb om man ska lägga vantarna på ett exemplar, säger Andreas Bergqvist, Produktchef på Samsung.

Galaxy S20+ 5G BTS Edition och Galaxy Buds+ BTS Edition har säljstart i Norden den 9 juli 2020 via Samsung.com. Totalt kommer det finnas 100 stycken kit för den nordiska marknaden. Cirkapris: 12 990 kr.

Topics


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667