Skip to content
Galaxy Spica och Omnia II uppgraderas gratis

Press release -

Galaxy Spica och Omnia II uppgraderas gratis

Två av Samsungs smartphones, Galaxy Spica och Omnia II, får uppgraderingar. Galaxy Spica uppgraderas till Android 2.1. Den nya mjukvaran är gratis och finns på Samsungs hemsida.

I slutet av maj kan man även uppgradera Omnia II till Windows Mobile 6.53.

Galaxy Spica och Android 2.1

En av Samsungs mest populära mobiltelefoner är Galaxy Spica. Den kan från och med nu uppgraderas till operativsystemet Android 2.1. Med den nya mjukvaran får Galaxy Spica Samsungs senaste användargränssnitt och flera nya funktioner såsom förbättrad kamera, filhanterare, musikspelare och adressbok. Dessutom får den en röstsökningsfunktion – berätta vad du söker i mobilens mikrofon och få svaret listat via Google.

Samsungs leveranser av Galaxy Spica till butik har nu Android 2.1 förinstallerat.

Omnia II och Windows Mobile 6.53

Från och med sista halvan av maj blir det möjligt att uppgradera Omnia II:s operativsystem till Windows Mobile 6.53. Den största förändringen blir pekskärmens prestanda. Tack vare den nya mjukvaran kommer touchupplevelsen att bli ännu snabbare och mer distinkt. Dessutom är användargränssnittet uppfräschat och man får större möjlighet att anpassa sin Omnia II efter egna önskemål, exempelvis kunna flytta runt ikonerna på skärmen.

(Observera att det redan idag på Samsungs hemsida finns en mindre uppgradering för att ladda ner på Omnia II, men att ovanstående uppgradering blir tillgänglig först i slutet av maj.)

Samsungs leveranser av Omnia II till butik kommer från slutet av maj att ha Windows Mobile 6.53 förinstallerat. Dessutom kommer det samtidigt en vit modell av mobilen.

Om att ladda ner uppgraderingarna

Den nya uppgraderingarna är gratis och finns på Samsungs hemsida: http://www.samsung.se/upgrade

Uppgraderingen sker via en dator som är ansluten till internet. Därefter är det bara att följa instruktionerna. Hur lång tid det tar beror på sin internetuppkoppling, men med en uppkoppling på 20 Mbit/sekund tar hela proceduren ungefär 20 minuter.

Topics

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances