Skip to content
Den Gudomliga har upptäckt Samsung

Press release -

Den Gudomliga har upptäckt Samsung

Snart har vi alla hennes namn på våra läppar. Anna-Karin Eskilsson spelar Greta Garbo i den kommande amerikanska storfilmen Garbo som har premiär under 2010. Hon är även aktuell i Samsungs senaste reklamkampanj för vita teveapparater.

- Jag tycker att det är roligt att Samsung ville ha mig i sin annonskampanj för min personlighet och inte för kändisskapets skull. När jag för första gången såg Samsungs vita teveapparater ska det erkännas att jag blev väldigt förtjust i dem. En sådan skulle mycket väl göra sig bra hemma i min lägenhet i New York, säger Anna-Karin Eskilsson.

Samsung är en av få tillverkare av platt-teve som gör vita apparater. Nu startar Samsung en annonskampanj i syfte att tydligare marknadsföra sitt vita utbud. Då huvudmålgruppen är mode- och designmedvetna kvinnor sökte Samsung efter en kvinnlig profil som skulle kunna symbolisera värderingar såsom målmedvetenhet och ambitioner. Den som passade in bäst enligt de uppsatta kriterierna var skådespelerskan Anna-Karin Eskilsson.

Anna-Karin Eskilsson är en New Yorkbaserad svensk skådespelerska som oförtrutligt kämpat under nästan 15 år för att bli erkänd. Efter tre dramautbildningar, mindre roller i olika filmproduktioner samt medverkan i flera teveserier står hon nu inför sitt stora internationella genombrott. Under 2009 spelas den amerikanska storfilmen "Garbo" in och Anna-Karin Eskilsson ska gestalta Den Gudomliga i huvudrollen.

- Vi är glada över att Anna-Karin ville bli ambassadör för Samsung. Hennes drivkraft och ambitioner att lyckas ligger nära kampanjens syfte, säger Karl Oskar Tjernström, svensk marknadschef på Samsung.

Annonskampanjen kommer att gå i mode-, inrednings- och livsstilstidningar från idag fram till vecka 17. Kreatörerna bakom annonskampanjen är Cab Reklambyrå i Stockholm.

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667