Följ Samsung Electronics Nordic AB

Sol, vind och vatten – en enkel match för Samsungs tåliga surfplatta

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2014 09:00 CET

Stockholm – 20 november 2014 – Har du någonsin drömt om att ta med din surfplatta utomhus till påfrestande miljöer som kräver det lilla extra? Nu är det möjligt.

För första gången någonsin lanserar Samsung en tålig och lätt surfplatta som presterar lika väl på segelbåten för navigering till havs och under fjällvandringen som vid pimpelfisket. Eller kanske när familjens yngsta med ovarsam behandling ska upptäcka den digitala världen.

Står emot både vatten och damm
Galaxy Tab Active är 8.0 tum stor och IP67-klassad vilket innebär att den är helt dammtät, tål vatten ner till en meters djup i 30 minuter samt tuffa klimat med temperaturer från -20°C till 60°C. Tab Active har också ett medföljande skydd som skyddar surfplattans yttre.

Tab Active har en batteritid på 8-10 timmar. Med inbyggd GPS hittar du enkelt över fjället, och kan även spara ner skärmdumpar och med hjälp av pennan rita ut alternativa vägar på kartan. Tack vare den ljusstarka skärmen med antireflexbehandling klarar Tab Active de flesta situationer utomhus.

Galaxy Tab Active lanseras i färgen Titanium Green med 4G, 16GB + MicroSD (upp till 64GB) till ett rekommenderat pris på 5 200 kr. Wifi-versionen har till ett rekommenderat pris 4 200 kr.

Snabba fakta Galaxy Tab Active

  • Vattentålig ner till en meter i 30 minuter och helt dammtät, enligt klassificeringen IP67.
  • Tål tuff väderlek.
  • Lätt att alltid ha med tack vare smidig design.
  • C-Pen gör det lätt att anteckna på skärmen även med handskar på.
  • Direkt överföring av data med NFC förenklar och effektiviserar många moment.Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument