Skip to content
Samsung Galaxy S4 med 4G+ sällar sig till skaran

Press release -

Samsung Galaxy S4 med 4G+ sällar sig till skaran

Snabbare version av flaggskeppet Galaxy S4

Stockholm, den 18 oktober 2013 – Nu landar Samsung Galaxy S4 med 4G+ i Sverige, en snabbare version av favoriten Galaxy S4. Galaxy S4 med 4G+ är en minst lika trogen vän som Galaxy S4 och förstår också den vad som är viktigast för dig och berikar ditt liv.

Med sin snabbare processor och datahastighet ser Galaxy S4 med 4G+ till att det går undan i vardagen. Både när det gäller det sociala, som att upprätthålla kontakten med nära och kära, och att se på video eller surfa.

Designen känner du igen från GS4, den är precis likadan. Inspirerad av naturen, lätt och med en tunn ram. Det kraftfulla batteriet ger dig möjligheten att göra mycket, länge, på en laddning.  

”Samsung arbetar hårt för att göra den senaste tekniken tillgänglig för alla”, säger Andreas Bergqvist, produktchef för mobiler på Samsung i Norden. ”Vår senaste processor och teknik för snabbare datahastighet finns i Galaxy Note 3. Vi överför nu dessa och de fördelar de innebär till GS4-familjen i och med introduktionen av GS4 med 4G+. Samtidigt behåller vi alla de användbara funktionerna från GS4 även i den uppdaterade mobilen eftersom de är mycket uppskattade”.

Galaxy S4 med 4G+ känner igen ditt ansikte, din röst och dina rörelser och du kan styra den utan att ens vidröra skärmen. Du har också möjligheten att skrolla enbart med ögonen. Ändrar musikspår gör du genom att svepa med handen framför skärmen. Du kan också svara på inkommande samtal på det sättet. Och mycket annat.


Galaxy S4 med 4G+ tillåter dig att dela och uppleva mycket av det härliga i livet tillsammans med familj och vänner, var du än är. Med Samsung Link-funktionen kan du njuta av musik, foton och spel med andra runt omkring dig även där det inte finns wifi eller nätverkssignal.

FAKTA: Samsung Galaxy S4 med 4G+ har en 2,3 GHz quad-core-processor och möjligheter för snabbare datahastigheter med 4G Cat4 (150/50Mbps). Full HD (1920x1080) super amoled-skärm på fem tum med 441ppi och Gorilla Glass 3. Bakre kamera med 13 megapixlar och autofokus, främre kamera med 2 megapixlar och inspelning i full hd. Vikt 130 gram och mått 136,6 x 69,8 x 7,9 mm. Operativsystem Android 4.2.2 (Jelly Bean). Batteri på 2,600 mAh. NFC, blåtand 4.0 samt IR-led. 16/32/64 GB minne, stöd för microSD på upp till 64GB, 2GB ram. Finns i färgerna Black Mist, White Frost och Brown Autumn. Finns i butik från och med november 2013 till ett rekommenderat pris på 6000 kronor.

PRESSKONTAKT

Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667