Skip to content
Känn dig som hemma med Samsungs nya luftvärmepump

Press release -

Känn dig som hemma med Samsungs nya luftvärmepump

Samsungs nya luftvärmepump Samsung Smart låter dig styra klimatet hemma med hjälp av din mobil eller surfplatta, oavsett om du är på jobbet eller i fritidshuset.

Stockholm den 3 oktober 2013 – Idag presenteras för första gången luftvärmepumpen Samsung Smart för besökarna på Hem & Villa-mässan i Stockholm. En fjärrstyrd bekvämlighet särskilt utvecklad för vårt nordiska klimat.

Samsung Smart lanseras i två storlekar och kommer med inbyggd WiFi-modul som standard. Genom att ladda ner en app till din smartphone eller surfplatta kan du via WiFi-modulen enkelt fjärrstyra din luftvärmepump var du än befinner dig, och på så sätt komma fram till en redan uppvärmd stuga en kall vinterdag. Det enda som behövs är att WiFi-modulen i Samsung Smart kopplas till ett hemmanätverk med Internetuppkoppling.

Samsung Smart håller energiklass A++ och jobbar i det tysta. Med en tystgående kompressor utvecklad och testad för våra nordiska vargavintrar uppgår ljudnivå endast till 21 dB, vilket gör Samsung Smart till en av de tystade värmepumparna i sin klass.

Och självklart är Samsung Smart liksom andra luftvärmepumpar reversibel, vilket gör att den kan användas som luftkonditionering när den kalla vintern går mot härlig svensk sommar. Smart va?

FAKTA

Samsungs luft/luftvärmepump Smarts egentillverkade kompressor bibehåller en värmeeffekt på upp till 4kW vid en utomhustemperatur på -17°C och besitter avancerad luftrening mot damm, virus och bakterier. Samsung Smart finns tillgänglig hos distributörerna Clima Sverige AB, www.clima.se, och Essén Company AB, http://www.essencompany.com till de rekommenderade priserna 20000 SEK för Samsung Smart 9 och 21000 SEK för Samsung Smart 12, exklusive installation.

PRESSKONTAKT

Louise Ekman (smart-tv, audio, kamera, vitvaror) / +46 70 5222 117 / louise.e@partner.samsung.com

Rickard Andersson (telekom, IT, företagslösningar) / +46 706 044 451 / r.andersson@samsung.com

Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

TESTPRODUKTER

PR-byrån Wenderfalck / +46 707 511 248 / samsung@wenderfalck.com

OM SAMSUNG

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.


Topics


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 270 000 medarbetare i 79 länder, och en årlig försäljning på 187,8 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667