Gå direkt till innehåll
Viaplay i Samsungs smarta tv-apparater

Pressmeddelande -

Viaplay i Samsungs smarta tv-apparater

Viaplay lanseras som tjänst i Samsungs smarta tv-apparater. Från och med nu erbjuds Viaplay i alla 2011 Samsung Smart TV- och 2010 Internet@TV- apparater i hela Norden. Med ett abonnemang på Viaplay får TV-tittare med Samsungs smarta TV-apparater tillgång till direktsänd sport, ett stort utbud av filmer samt TV-serier att se när man vill.

 

Viaplay erbjuder TV, Sport och Film Online och finns idag tillgängligt via din dator, smarta mobil, surfplatta eller direkt in i TVn via bland annat en internetuppkopplad digitalbox från Viasat eller via en Smart TV från Samsung.

 

– Med Viaplay i Samsung Smart TV kan ännu fler svenskar få tillgång till Viaplay. Vårt mål är att erbjuda underhållning på dina villkor och vi är övertygade om att Viaplay med det stora utbudet av direktsänd sport, film och TV-serier är ett stort steg på vägen. Utbudet i Viaplay kan du se när det passar dig och oavsett hur du väljer att titta, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda tjänsten till alla TV-tittare med Samsungs Smart TV-apparater, säger Hans Skarplöth, VD Viasat Sverige.

 

– Samarbetet med Viasat innebär att vi nu kan erbjuda ett ännu större utbud av underhållning i Samsungs smarta tv-apparater. Med Viaplays app kan våra kunder se på vad de vill när de vill, och vi är glada över att kunna erbjuda denna möjlighet tillsammans med Viasat, säger Robert Widerström, nordisk marknadschef för ljud- och bildprodukter på Samsung.

 

Viaplay visar live-sändningar från exempelvis Barclays Premier League, UEFA Champions League, Formel 1, HockeyAllsvenskan, PGA Tour och mycket mer. Tusentals filmer finns tillgängliga att se när det passar, och där finns även förhandsvisningar av TV-program samt olika TV-serier. Utöver detta finns hyrbutiken med över 1 500 filmer i alla tänkbara genrer, som kan hyras ett dygn i taget till en kostnad på mellan 19 och 79 kronor.

 

Viaplays app finns tillgänglig i Samsungs smarta led-tv-modeller i serierna 6, 7 och 8, samt i serierna 7 och 8 i Samsungs plasma-produkter med Smart TV. Applikationen finns även i Samsungs tv-produkter från 2010 med funktionen Internet@tv. För att ta del av utbudet krävs ett användarkonto på www.viaplay.se samt att Samsungs smarta TV är ansluten till en bredbandsuppkoppling. Som användare väljer man att prenumerera på olika innehållspaket eller köpa individuell tillgång till filmer och sportsändningar, allt utifrån intresse. Kostnaden för det utbud man väljer debiteras det kreditkort som knutits till kontot.

 

Vad är Viaplay?

Viaplay är en komplett tjänst för TV, Sport och Film Online. Tusentals filmer, serier och direktsända sportevenemang finns tillgängliga via streaming på Viaplay, och man kan antingen köpa filmer och sport styckvis eller via paket utan bindningstid. För 199kr/månad får man tillgång till tusentals filmer, TV-serier och ca 300 sportevent varje månad. För 99kr/månad får man tillgång till filmerna samt tv-serier. Viaplay finns lättillgängligt på nätet – www.viaplay.se. Allt innehåll på Viaplay kan ses via en internetuppkopplad dator, en smart mobil eller en surfplatta. Viaplay finns exempelvis tillgänglig via Viasats internetuppkopplade digitalboxar och Samsung Smart TV.

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

Relaterat material