Gå direkt till innehåll
Underhållningsmonstret nu i butik: Allt på ett ställe med Samsungs 7-serie

Pressmeddelande -

Underhållningsmonstret nu i butik: Allt på ett ställe med Samsungs 7-serie

Precis som namnet säger finns allt i den 27 tum stora skärmen. Där finns dator, tv-tuner och Windows 8. Och du kan styra underhållningsmonstret genom att vinka från soffan eller direkt på pekskärmen.

 

Samsungs 7-serie All-in-One PC har en självklar plats i hemmet då hela familjen kan dra nytta av den. Det trådlösa tangentbordet och den trådlösa musen gör också att datorn inte tar upp onödig yta. Samtidigt drar den blickarna till sig med sin eleganta formgivning.

 

Vidvinkel

All-in-One PC har en extremt högupplöst pls-peksärm på hela 2560 x 1440 punkter. Tack vare Samsungs vidvinkelteknik kan hela familjen få en bra tittarupplevelse från olika vinklar och tillsammans se på film, titta på bilder från semestern eller spela spel. Skärmen går även att luta 20 grader för att anpassa betraktningsvinkeln.

 

Vinka till datorn

För familjer med många järn i elden kommer funktionen för tidsinställd inspelning väl till pass.  Lägg sedan till rörelsestyrning och du har en pc som gör det bekvämt för dig. Luta dig tillbaka och justera volymen direkt från soffan genom att vinka till datorn. Rörelsestyrningen fungerar även för muspekaren och anpassade spel.

 

Då datorn är utrustad med Windows 8 är den kompatibel med Samsungs nya ekosystem ATIV som ger samma användarupplevelse och innehåll oavsett enhet.

 

Fakta: Samsung All-in-One 7-seriens pc har en Intel® Core™ i7/ i5 / i3-processor beroende på modell. Upp till 1TB HDD + 64G SSD. 27 tum stor pls-skärm på 300 nit. Stöd för HDTV. All-in-One 7-serien finns också med en tn-skärm på 23,6 tum och 250 nit. Intel® Core™ i5/i3/PDC-processor beroende på modell. Upp till 1TB HDD. 7-serien finns i butik nu med ett rekommenderat butikspris på 18 000 SEK.

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co Ltd, skapar fler möjligheter för fler människor i fler länder än något annat teknikföretag. Samsung har blivit världsledande inom hemelektronik genom att hela tiden tillföra innovation och nyskapande till sin produktportfölj med smart-tv, smartphones, datorer, skrivare, kameror, minneskort, hushållsprodukter och vitvaror. Besök www.samsung.com för mer information.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material