Gå direkt till innehåll
Sugen på utomhuskontor? Här är tekniken som gör det möjligt

Pressmeddelande -

Sugen på utomhuskontor? Här är tekniken som gör det möjligt

Aldrig har så många svenskar arbetat hemifrån, och när solen skiner och vädret tillåter är det lockande att sköta jobbet under bar himmel. Men hur lätt är det egentligen när du måste kisa mot skärmen och batteriet återigen laddar ur? Nu lanserar Samsung Galaxy Book-serien – bärbara datorer där stilren design, imponerande batteritid och QLED-skärm hjälper dig att skapa det optimala utomhuskontoret.

Stockholm, 17 juni 2020 – Nu är Samsung äntligen tillbaka med tre bärbara datorer i Sverige. Galaxy Book Flex och Galaxy Book Ion är utrustade med Samsungs berömda QLED-skärm, vilket ger perfekt skärpa, kraftfull ljusstyrka och unik färgåtergivning – även i sommarsolen. Med exceptionell batteritid på upp till 22 timmar är datorerna perfekta för såväl intensiva jobbdagar på balkongen som serie-tittande på stranden.

Galaxy Book Flex är en vikbar dator, vilket gör att du lätt förvandlar den till ett flipboard för att visa eller titta på film utan att tangentbordet stör. Med den medföljande pennan S Pen kan du också ta anteckningar eller skissa direkt på skärmen – perfekt för det kreativa utomhuskontoret.

Kraftfulla Galaxy Book Ion är ett stilsäkert val där modellen med 13 tums skärm endast väger strax under ett kilo. Det intuitiva gränssnittet gör det möjligt att arbeta sömlöst mellan olika enheter och snabbt synka innehållet med din mobiltelefon.

Är du ofta på språng? Då kan den tredje medlemmen i Galaxy Book-familjen vara ett alternativ – Galaxy Book S. Med sin ultratunna och slimmade design är den lätt att bära med sig överallt. Precis som på en mobiltelefon är skärmen pekvänlig, och du kan både bläddra och zooma direkt med fingrarna.

Så skapar du det perfekta utomhuskontoret
Att jobba utomhus kan sänka våra stressnivåer, förbättra återhämtningen och göra oss friskare, gladare och piggare. Nu behöver du inte kompromissa med varken D-vitaminintag eller produktivitet – här är checklistan med allt du behöver för en härlig jobbdag i solen.

  • Säkra tillgång till Wi-Fi. Nuförtiden kan få personer sköta jobbet offline, så se till att du har stabil uppkoppling. Slå dig ner på en lugn uteservering som erbjuder Wi-Fi, internetdela från mobilen eller jobba från balkongen eller uteplatsen.
  • Tänk på ergonomin. Visst är det skönt att ligga på en filt i gräset, men se till att variera din arbetsställning för att undvika stelhet och ryggont. En parkbänk kan agera kontorsstol och en strykbräda kan fungera som smidigt stå-skrivbord i trädgården eller på balkongen.
  • Packa matlådan. För att få till en sammanhållen, effektiv jobbdag kan det vara skönt att slippa behöva gå iväg och köpa lunch. Packa med matlåda, termos och snacks för energipåfyllning i det gröna.
  • Glöm inte solskyddet. Även om du inte steker på stranden behöver du skydda dig från solens strålar. Ta med SPF och bättra på under dagen. En hatt eller keps skyddar ögonen så du slipper kisa.
  • Drick ordentligt med vatten! Ett måste för en lång och effektiv jobbdag i solen.
  • Behöver du ladda mobilen? Inga problem! Med hjälp av trådlös batteridelning kan alla datorer i Galaxy Book-serien ladda dina andra mobila enheters batteri. Det är bara att lägga din mobil, smartklocka eller dina Buds-hörlurar direkt på datorns styrplatta.
  • Glömde du hörlurarna? Oroa dig inte. Alla datorer i Galaxy Book-serien är utrustade med två inbyggda stereohögtalare med ljudteknologi från AKG.
  • Ta en paus. Även utomhusarbete kräver återhämtning. Sträck på benen, lägg dig ned en stund eller passa på att ta en kort promenad. 

Specifikationer:
För mer information om Galaxy Book Laptops, vänligen besök: https://www.mynewsdesk.com/se/samsung/pressreleases/samsung-utmanar-paa-pc-marknaden-ultratunna-baerbara-datorer-med-qled-och-enastaaende-batteritid-3007569

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material