Skip to content
Stor efterfrågan på Samsung Galaxy S20 Ultra – fler enheter till Norden

Press release -

Stor efterfrågan på Samsung Galaxy S20 Ultra – fler enheter till Norden

Den 11 februari presenterade Samsung sin nya supermobil Galaxy S20 Ultra. Till följd av ett oväntat stort antal förbeställningar behöver nu Samsung i Norden beställa in fler enheter till den nordiska marknaden för att möta efterfrågan.

Stockholm, 2 mars 2020 – Den 11 februari presenterade Samsung de senaste tillskotten i Galaxy-familjen, med de 5G-redo telefonerna Galaxy S20, S20+ och S20 Ultra. Galaxy S20 Ultra är den i serien med mest prestanda och är utrustad med avancerad ny kamerateknik, bland annat 108 megapixel och 100x zoom. I samband med lanseringen öppnades även förbeställningarna upp och högre efterfrågan än väntat har nu lett till att Samsung måste fylla på med fler Galaxy S20 Ultra för den nordiska marknaden. Beroende på återförsäljare kan leveransdatum komma att påverkas. För mer information om leverans ombedes konsumenter kontakta återförsäljare direkt.

– Det är så klart väldigt roligt att vår Galaxy S20 Ultra redan har sålt över all förväntan. Detta är bevis för att det fortfarande finns en stark efterfrågan på mobiler i absolut toppklass, där man är beredd för att betala lite extra för att få den bästa kameran och prestandan. Vi kommer jobba hårt med att fylla på med ytterligare enheter så att de som är intresserade av förköp får leverans så snart som möjligt, säger Sargon Demirdag, Head of Marketing på Samsung Norden.

Som tack för alla de som väljer att förköpa Galaxy S20 Ultra erbjuder Samsung skyddsfodralet Clear View Cover Black för endast 10 SEK (värde 549 SEK) genom kod till Samsungs webbshop.

Galaxy S20 Ultra har kameran för de riktigt kräsna
Prestandan i kameran och möjligheterna att kunna filma och ta bilder av hög kvalitet blir allt viktigare när vi väljer mobiltelefon. Galaxy S20 Ultra har en kamera med 108 MP och en bildsensor som tar in mer ljus och ger ännu bättre bilder även i sämre ljusförhållanden. S20 Ultra kan skifta mellan ett 108MP-läge och ett 12MP-läge, så kallad nona-binning-teknik som sammanbinder nio pixlar för att ta tillvara på nästan tre gånger så mycket ljus som i Galaxy S10.

Med nya Galaxy S20 Ultra blir det även enklare än någonsin att fotografera på långa avstånd. Telefonens kamera använder en AI-driven multi-image bearbetning för att minska försämrad bildkvalitet och ge zoom-möjligheter på upp till hela 100x. Telefonen använder även AI för att användarna ska kunna fånga det perfekta ögonblicket varje gång. Genom att använda AI-teknik och alla kameralinserna på en och samma gång kan Galaxy S20 Ultra skapa en samling bilder samtidigt, så som Live Focus, beskuren, ultravidvinkel, med mera – så att användaren kan välja de absolut bästa bilderna från tillfället.

Galaxy S20 Ultra möjliggör videoinspelning i 8K och för att göra det ännu enklare att skapa filmer i toppklass har telefonen utrustats med funktionen Super Steady 2.0 som med anti-rolling-stabilisering och AI-driven rörelseanalys får även de mest skakiga videos att kännas som de filmades med professionell kamerautrustning. Det är även möjligt att streama sina filmer från telefonen direkt i Samsungs QLED 8K TV.

Samsung Galaxy S20 Ultra (5G Ready) har säljstart den 13 mars 2020, med ett rekommenderat pris på 14 990 SEK och kommer i färgerna Cosmic Grey och Cosmic Black.

För mer information om Samsung Galaxy S20 Ultra, vänligen besök: news.samsung.com/galaxy,
www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-s20/

Related links

Subjects

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Press contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Fredrik Ekström

Fredrik Ekström

Press contact PR Mobile Experience +46761198948
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content