Följ Samsung Electronics Nordic AB

Snabb. Snabbare. Snabbast.

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2008 10:00 CET

Med 53 A4-sidor per minut är Samsungs nya multifunktionella laserskrivare, SCX-6555N, hela 10 procent snabbare än konkurrenterna på marknaden. Nu blir den tillgänglig för den svenska marknaden:

- Hastighetsrekord är inte det viktiga, utan vi vill bygga driftsäkra maskiner, säger Hans Gustavsson, nordisk produktchef för skrivare på Samsung.

Samsung har ett brett utbud av multifunktionella laserskrivare. Nu kompletteras detta med SCX-6555N vars målgrupp är användare som ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet. Med ett attraktivt pris blir SCX-6555N ett spännande alternativ för de företag som har behov av en multifunktionsskrivare; laserskrivare, kopiator och skanner i ett.

- Vi har fokus på kundens ägande av sin skrivare. Med SCX-6555N kombinerar vi ett lågt pris med låga driftskostnader vilket ger mycket konkurrenskraftig ägarkostnad, säger Hans Gustavsson.

På Samsungs utvecklingsavdelning arbetar man effektivt och kundfokuserat. Det har lett till hög skalbarhet och smarta lösningar som kommer kunden till godo. SCX-6555N är den senaste i raden av välutvecklade produkter. För att vara så kraftfull är den ändå kompakt i sin storlek. En viktig faktor under utvecklingsfasen var användarvänligheten. Menysystemet är intuitivt och har pekskärm. Byte av toner och påfyllning av papper är enkelt.

- Det ska vara lätt att lära sig att använda våra produkter, säger Hans Gustavsson.

SCX-6555N har för A4-segmentet marknadens högsta utskrivningshastighet med 53 sidor per minut. Att kunna skriva ut i denna hastighet ställer stora krav på såväl processhanteringen som de mekaniska enheterna som bland annat driver pappret genom maskinen.

- Det efterfrågas snabba maskiner, men vi strävar inte efter att slå några rekord. Vårt fokus är att bygga de mest driftsäkra maskinerna till bäst prestanda och pris. Det vet vi kunderna uppskattar allra högst, säger Hans Gustavsson.

SXC-6555N är en multifunktionell monolaserskrivare. Utskrivnings- och kopieringshastigheten är 53 A4-sidor per minut med en upplösning på 1200x1200dpi. Skannern har maxupplösning 600x600dpi och stödjer e-post, FTP, SMB, Client, HDD. Hanterar JScribe. Storleken är 641x494x607mm och ljudnivån vid utskrift är mindre än 57dB. Säljs från och med november. Pris: 35 000 kronor.

Bifogade filer

PDF-dokument