Följ Samsung Electronics Nordic AB

Smart diskmaskin med högtryckszon ger matresterna en rejäl omgång

Pressmeddelande   •   Mar 07, 2013 09:00 CET

Underbyggd diskmaskin i vitt eller rostfritt, kraftfull rengöring med högtryckszon,
justerbara hyllplan och plats för 14 kuvert.

Nu presenterar Samsung en ny serie underbyggda diskmaskiner med förmonterad lucka i vitt eller rostfritt. Lanseringen innebär att Samsung för första gången kan erbjuda ett komplett och fullskaligt kök med kylskåp och frysar, ugnar och hällar, mikrovågsugnar, fläktar och diskmaskiner.

Med Samsungs nya diskmaskin diskar du inte bara rent, utan även smart. Maskinen har utrustats med en högtryckszon som gör att den sprutar vatten med mycket högt tryck. Det höga trycket gör att diskmaskinen kan spara in på annat, exempelvis energi och mängden vatten som används. Men framför allt innebär det att disken blir ren – munstyckena som sprutar vatten med ett tryck på 150 millibar ger även de mest ingrodda matresterna en match.

Insidan är flexibel vilket betyder att du kan flytta upp den övre hyllan och få plats med större disk nertill, oavsett form och storlek. Och vill du bara diska en halv maskin kan du välja mellan att endast diska i den övre eller nedre delen. Samsung har även utvecklat en smart bestickkorg som gör det möjligt att enkelt dra ut alla rena bestick samtidigt, istället för att plocka ut ett i taget.

Se en film om Samsungs nya diskmaskin.

FAKTA: Den nya serien underbyggda diskmaskiner omfattar sex nya modeller som lanseras i färgerna vit och rostfritt. Plats för 13 eller 14 kuvert, energiklass A++ till A+++ och en ljudnivå på endast 43-45 decibel. Använder tio liter vatten för ett standardprogram, vilket är fyra liter mindre än konventionella maskiner. Diskmaskinerna finns i butik nu till ett rekommenderat butikspris från 6 500 - 11 000 kronor.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, kök och vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Vi är 227 000 medarbetare i 75 länder med en årlig försäljning på över 143 miljarder dollar. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument