Följ Samsung Electronics Nordic AB

Smart Camera med inbyggd wifi: Det ser ljust ut för Samsung EX2F

Pressmeddelande   •   Jul 10, 2012 09:00 CEST

Nu presenterar Samsung en ny smart kompaktkamera med inbyggd wifi och extremt ljusstark optik.

EX2F är den senaste i raden av Samsungs smarta kompaktkameror med inbyggt stöd för wifi. Det är en liten kamera med ett kraftfullt hus i magnesium, fullt av avancerad teknik. Perfekt för systemkamerafotografer som letar efter ett mindre och lättare alternativ.

Smart på flera sätt
Väl hemma igen efter en heldag med EX2F kan bilderna genom ett knapptryck flyttas över från kameran, via routern till datorns hårddisk. Enkelt och bekvämt, helt trådlöst utan sladdar. Du kan också dela med dig av bilder och filmer i sociala medier, direkt från kameran. En annan smart lösning tack vare wifi-stödet är att spara bilder via en molntjänst, istället för på kamerans minneskort. Dessutom kan en smart mobiltelefon användas som sökare genom att fjärrstyra kameran om den är fäst på ett stativ. Bara att zooma, peka och knäppa av från upp till 20 meters håll.

Knivskarpa bilder även i skymning
Optiken är den ljusstarkaste (f1.4) i en kompaktkamera någonsin. Resultatet av det stora ljusintaget blir knivskarpa bilder utan brus, även vid fotografering i sämre ljusförhållanden. Stillbildstagning kan även kombineras med parallell filmning i full hd-kvalitet. Och den ljusstarka tiltbara skärmen på tre tum har samma smarta användargränssnitt som Samsungs andra produkter.

EX2F är en smart kompaktkamera med inbyggd wifi. Bsi cmos-sensor med 12,4 megapixlar, objektiv f1.4/24mm, 3,3 x optisk zoom. Amoled-skärm på tre tum, iso 80~3200 (6400~12800), video i full hd (1080/30p). Yttermått 111,9 x 62,0 x 28,9 millimeter. Vikt 294,3 gram. Optisk sökare, extern mic och blixt finns som tillbehör. EX2F finns i butik i september till det rekommenderade butikspriset 4 500 kronor.

Bifogade filer

PDF-dokument