Skip to content
Samsungs nya mobila datorbildskärm

Press release -

Samsungs nya mobila datorbildskärm

Samsungs nya datorbildskärm, SyncMaster LD220, är lätt att ta med och är den bärbara datorns komplement för att skapa en effektivare arbetsplats i den mobila arbetsmiljön.

En datorbildskärm har länge definierats som en stationär produkt för placering på skrivbordet. Samsung SyncMaster LD220 ändrar denna bild. Med sin smäckra design, lätta vikt och usb-anslutning till datorn är den lämpad som en extraskärm till den bärbara datorn som flyttas från en plats till annan. Faktiskt går det ansluta så många bildskärmar som datorn har usb-portar.

En laptop kännetecknas av att vara liten och smidig för att kunna transporteras. Till dess nackdel kan man ibland väga in bildskärmen, som allt för ofta både är liten och har en begränsad kapacitet. Här fyller SyncMaster LD-familjen en lucka med utmärkt prestanda för exempelvis filmupplevelse. För den som arbetar mycket med sin laptop är det av vikt att ha en extern skärm som kan fungera som presentationsstöd i konferensrummet - att samsas kring ett dokument som visas på den bärbara datorn kan bli trångt. Ställ istället SyncMaster LD220 så att den riktas mot de som sitter på motsatta sidan av konferensbordet och låt den bärbara datorn visa för de som sitter på samma sida som du.

För att SyncMaster LD220 ska vara enkel att förflytta är den både lätt och smidigt platt. Det sinnrika bordsstativet är infällbart och datorbildskärmen får enkelt plats i en väska. Man kan koppla sin dator med antingen en vga-anslutning eller en vanlig usb-kabel. Och med timerfunktionen är det möjligt att ställa in så att den helt stänger av sig vid en viss tidpunkt. Med den sparar LD-familjens datorbildskärmar energi.

Fakta typexempel: Samsung SyncMaster LD220 är 21,5 tum datorbildskärm i 16:9 format i upplösning 1920x1080. Ljusstyrkan är 300cd/m2, kontrasten 1000:1, bektraktningsvinkel 170/160 och responstid 5ms. Drivs av 220V. I butik under maj månad. Pris: 3000 kronor.

Topics

Categories

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667