Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung släpper ny serie multifunktionella skrivare – MultiXpress 3

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2015 08:00 CET

Samsung MultiXpress 3-serien erbjuder snabba och hållbara skrivarlösningar för små och medelstora företag. Bättre prestanda, pålitlighet och kostnadseffektivitet är i fokus.

Stockholm – 3 december, 2015 – Samsung expanderar sin serie av multifunktionella A3-skrivare genom att släppa nya MultiXpress X3280 och K3300. Färgskrivaren MultiXpress X3280 och K3300 mono har specifikationer optimerade för små och medelstora företag. Båda modellerna skriver ut 28 till 30 sidor per minut och har en månadskapacitet på hela 80 000 sidor.

– MultiXpress X3280 och K3300 är utvecklade för att ge våra kunder skrivare i toppklass men i en kompakt och praktisk design, säger Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business på Samsung i Norden. Lanseringen av MultiXpress 3-serien är ett delmål i vårt arbete med att stärka små och medelstora företag genom att erbjuda produkter som inte bara är hållbara och säkra, utan också prisvärda med hög kvalitet.

En av huvudfunktionerna för MultiXpress 3-serien är att de kan hantera avancerad grafik, med en effektiv upplösning på 9600 X 600 dpi och med Samsungs unika renderingsteknik blir utskrivna bilder både skarpa och livfulla. Den inbyggda skannern kan skanna 45 sidor i minuten.

Tillhörande funktioner och lösningar erbjuder ökad mobilitet och säker hantering. Serien stödjer en mängd olika typer av mobila och molnbaserade lösningar, vilka möjliggör enkla autentiseringar och utskrifter från mobila enheter via NFC-teknik från Samsung.

Nyckelfunktioner för MultiXpress:

  • Högkvalitetsgrafik – 9600 X 600 dpi och ”Rendering for Clean Pages”-teknik för skarpa och livfulla bilder.
  • Mångsidiga mobil- och molnfunktioner – Flertal mobila och molnbaserade utskrivningsmöjligheter, till exempel Google Cloud Print™, AirPring™, Mopria™ Print Service och Samsung Cloud Print™.
  • Säkerhet på företagsnivå – Säkra autentiseringsmöjligheter för hantering av konfidentiella dokument, med PIN-lösen och trådlös NFC teknik.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, audio, smartphones, tablets, wearables, kameror, vitvaror, skrivare, professionella skärmar, ssd, minneskort, medicinsk utrustning, nätverkssystem, halvledare samt LED-lösningar. Vi är också ledande inom Internet of Things, bland annat genom våra initiativ inom det smarta hemmet. Med 307 000 medarbetare i 84 länder har Samsung en årlig försäljning på 196 miljarder dollar. För att upptäcka mer besök www.samsung.se samt det officiella nyhetsrummet news.samsung.com.

Bifogade filer

PDF-dokument