Skip to content
Samsung presenterar Galaxy A32 5G – snabbare anslutning till ett ännu bättre pris

Press release -

Samsung presenterar Galaxy A32 5G – snabbare anslutning till ett ännu bättre pris

Med Galaxy A32 5G kombinerar Samsung snabb 5G, kraftfull kamera och smidig design i en prisvärd smartphone.

Stockholm, 27 januari 2021 – Samsung presenterar nu Galaxy A32 5G för att göra 5G-uppkoppling och nya tekniska innovationer tillgängliga för fler. Med ett stort batteri för längre användning, mångsidig kamera och högkvalitativ skärm blir Galaxy A32 5G ett värdefullt tillägg till Samsungs familj 5G-telefoner i A-serien.

– Galaxy A32 5G är ytterligare ett alternativ på en prisvärd och högkvalitativ 5G-smartphone som vi nu presenterar i Norden. Att göra 5G tillgängligt för fler är viktigt för oss och Galaxy A32 5G blir ett starkt tillskott i vår växande A-serie, säger Oskar Smedstad, produktchef telekom på Samsung i Norden.

Kraft som räcker hela dagen
Galaxy A32 5G är utrustad med en 6.5" stor HD+ Infinity-V display för en fantastisk tittarupplevelse. Det långvarande batteriet på 5 000mAh med snabbladdning gör att användare kan spendera mer tid att streama sina favoritserier eller spela mobilspel och mindre tid med att ladda batteriet.

Få ut mer av varje fototillfälle
För att kunna fånga det bästa av varje tillfälle på bild kommer Galaxy A32 5G med en mångsidig kamerauppsättning. Huvudkameran på 48MP säkerställer att användaren kan ta högkvalitativa bilder. Med ultravidvinkelkameran på 8MP kan användaren vara säker på att fånga mer på bild. Detta tillsammans med djupkameran på 2MP, makrokameran på 5MP och möjligheterna att spela in video i 4K gör att man kan fånga mer detaljer i varje bild och video.

Design som sticker ut
Galaxy A32 5G är den första mobiltelefonen med A-seriens nya design för 2021. Det innebär en mobiltelefon med en sömlös och smidig design. Den kommer i fyra iögonfallande färger; Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet och Awesome Blue. Galaxy A32 5G är även säkrad med Samsungs säkerhetsplattform Samsung Knox och är utrustad med fingeravtrycksläsare på sidan.

Underhållning med 5G
Galaxy A32 5G kombinerar innovativa funktioner, högkvalitativt ljud och supersnabba nedladdningshastigheter för att leverera underhållning i hög kvalitet. Vare sig det handlar om att spela mobilspel eller titta på tv-serier i högsta kvalitet kan 5G-uppkopplingen säkerställa att detta kan göras även utanför hemmets snabba wifi.

Samsung Galaxy A32 5G har säljstart den 12 februari med ett rekommenderat pris på 3 090 SEK.

För mer information: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Tekniska specifikationer Samsung Galaxy A32 5G

Galaxy A32 5G
Skärm 6.5” HD+ TFTInfinity-V Display
Kamera [Bakre kamera]
48MP (Huvud)
8MP (Ultravidvinkel)

5MP (Makro)
2MP (Djup)

[Frontkamera]
13MP (F2.2)

AP MediaTek 6853 Octa Core (Dual 2.0GHz + Hexa 2.0 GHz)
Minne & Lagring 4GB RAM, 64GB intern lagring
Micro SD (upp till 1TB)
Batteri 5000mAh (Typisk)
15W Adaptiv snabbladdning
Biometrisk autentisering Sidomonterad fingeravtrycksläsare
Färger Awesome Black, Awesome White. Awesome Blue, Awesome Violet

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26