Skip to content
Samsung presenterar Galaxy A12 och A02s – förstklassig innovation till bra värde

Press release -

Samsung presenterar Galaxy A12 och A02s – förstklassig innovation till bra värde

Samsungs nya mobiltelefoner Galaxy A12 och Galaxy A02s kommer båda laddade med lång batteritid, stor skärm och kraftfulla kameror.

Stockholm, 24 november 2020 – Samsung presenterar idag de nya mobiltelefonerna Galaxy A12 och Galaxy A02s som båda är framtagna för att göra de senaste innovationerna tillgängliga för fler konsumenter. Båda mobiltelefonerna är utrustade med långvarigt batteri, flera kameror och stor överskådlig skärm.

– Galaxy A12 och A02s är ytterligare bevis på vårt arbete med att utveckla produkter i alla prisnivåer. De adderar ett större djup till vår A-serie och ger våra kunder fler alternativ på mobiltelefoner med alla våra viktigaste innovationer till fantastiskt pris, säger Oskar Smedstad, produktchef för A-serien på Samsung i Norden.

Mer kraft för att användas längre
Galaxy A02s och A12 är båda utrustade med en 6.5 tum stor HD+ Infinity-V-skärm som ger en klar och färgstark tittarupplevelse. Det kraftfulla batteriet på 5,000mAh gör att användare kan sträcktitta på sina favoritserier och båda mobiltelefoner kommer med 15W snabbladdning, så tiden för laddning minimeras.

Fånga mer av varje tillfälle
Både Galaxy A02s och A12 har kraftfulla kameror som gör det lättare att ta den perfekta bilden. Huvudkameran för Galaxy A12 på 48MP och för A02s på 13MP säkerställer att alla tillfällen kan fångas i hög kvalitet. Galaxy A12 har även en 5MP ultravidvinkelkamera för att ta storslagna landskapsbilder. Båda mobiltelefoner har en 2MP djupkamera, som möjliggör skärpedjupseffekter för den perfekta bilden, och en 2MP makrokamera för detaljrika närbilder.

Design som sticker ut
Galaxy A12 och A02s har båda en nätt design som gör dem bekväma att hålla och en stilren matt finish på baksidan. Både Galaxy A12 och A02s kommer i färgerna vit och svart och Galaxy A12 finns även tillgänglig i blått. Galaxy A12 drar även fördel av säkerhetsplattformen Samsung Knox och är utrustad med en fingeravtrycksläsare på sidan.

Samsung Galaxy A12 har ett rekommenderat pris på 1 990 SEK och Galaxy A02s på 1 790 SEK. Båda mobiltelefonerna har säljstart i början av 2021.

För mer information om Samsung Galaxy A12 och Galaxy A02s, se: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy, https://www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-a-series/

Tekniska specifikationer Galaxy A12 och Galaxy A02s

Galaxy A12 Galaxy A02s
Display[1] 6.5” HD+ TFT Infinity V 6.5” HD+ TFT Infinity V
Kamera [Bakre kamera]
48MP (Huvud)
5MP (Ultravidvinkel)
2MP (Makro)
2MP (Djup)

[Front]
8MP (F2.0)
[Bakre kamera]
13MP (Huvud)
2MP (Makro)
2MP (Djup)

[Front]
5MP (F2.2)
AP Octa Core(2.3GHz + 1.8 GHz) Octa Core(1.8GHz)
Minne 4GB RAM
64GB internt lagringutrymme
Micro SD (upp till 1TB)
3GB RAM
32GB internt lagringsutrymme
Micro SD (upp till 1TB)
Batteri 5,000mAh (Typiskt)
15W Adaptiv snabbladdning
5,000mAh (Typiskt)
15W Adaptiv snabbladdning
Biometrisk autentisering Sidoplacerad fingeravtryckssensor
Färg Svart
Vit
Blå
Svart
Vit

[1] Skärmen är mätt diagonalt som fullständig rektangel utan hänsyn till rundade hörn; faktiskt synligt skärmområde är mindre på̊ grund av rundade hörn och kamerahål.

Related links

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances