Skip to content
Samsung presenterar 98-tums QLED-TV: en superstor skärm optimerad för ditt hem

Press release -

Samsung presenterar 98-tums QLED-TV: en superstor skärm optimerad för ditt hem

Idag presenterar Samsung Electronics Co., Ltd, sin nya 98” QLED Q80C TV i Europa[1]och utökar därmed sitt premium-TV-sortiment för att ge fler fantastiska valmöjligheter för alla bild- och designbehov.

"Under de senaste åren har vi observerat ett växande konsumentbehov för större skärmar. På Samsung är vi dedikerade till att tillhandahålla produkter som möter kundbehov, kan hjälpa till att underlätta vardagen, och tillgodose deras enskilda behov", säger Jose Barreiro-Lopez, Vice President för Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

"Det här nya, super-size-tillägget till vår QLED-serie är särskilt spännande och ger en mer uppslukande underhållningsupplevelse. Den får filmer att kännas som om du är på teater, sportevenemang som att du verkligen är på stadion och gaming som om du befinner dig mitt i all action. På Samsung öppnar vi upp en värld av underhållning, som drivs av fantastisk teknik och kompletteras med fantastiska partnerskap för innehåll. Vi får varje upplevelse att komma till liv.”

Det här är 98” QLED Q80C

Dyk ner i den fulla kraften av AI med Q80C. TV:n drivs av en 4K Neural Quantum Processor och använder AI Upscaling-teknik för att förbättra och anpassa bildkvaliteten till en superstor skärm, vilket förstärker djupet och skärpan i innehållet. Detta kombineras med Quantum HDR+-teknik, som ger en imponerande prestanda i såväl svärta som ljusstyrka, så att du kan se alla skarpa detaljer. Tillsammans med Quantum Dots 100 % färgvolym kan användare se även de ljusaste scenerna och uppleva världar fyllda av färger. Med Samsungs skärmar, kan du njuta av livfulla, autentiska färger, validerade av PANTONE™, som sprider liv på din skärm. Om detta gör att du vill spendera timmar försjunken i ditt favoritinnehåll kan du också göra det bekvämt för ögonen, genom att byta till EyeComfort Mode, en intelligent bildinställning designad för att automatiskt justera skärmens ljusstyrka och ton baserat på en inbyggd ljussensor och information om när solen går ner och upp. Om du tittar på TV på kvällen, kommer EyeComfort-läget att anpassa den blå ljusnivån så att bilderna blir varmare och mer bekväma för ögonen.

Q80C TV:ns SuperSlim-design passar sömlöst in i ditt hem. Dess fantastiska, supertunna ramdesign skapar ett ultraskarpt fönster in till din underhållning. En uppslukande upplevelse är inte komplett utan ett otroligt ljud, och trots sin SuperSlim-design kan denna TV i premiumkvalitet ge ett rungande ljud. Q80C har stöd för Dolby Atmos och ger exceptionell ljudkvalitet, så att tittarna kan njuta av sina favoritprogram med en filmisk 3D-ljudupplevelse. Samsungs OTS (Object Tracking Sound) Lite ser till att du känner varje slag av action, förhöjt av Q-Symphony för att orkestrera TV och soundbar i perfekt harmoni vilket innebär att tittare kan få en uppslukande ljudupplevelse i 360 grader.


Alla dina favoriter, samlade på ett ställe

Alla Samsungs 2023 års TV-apparater kommer med Samsung Smart Hub, ett intuitivt användargränssnitt som sömlöst centraliserar din underhållning. Användare erbjuds även funktioner för cloud gaming, med möjligheten att spela som ett proffs genom FreeSync Premium Pro, som erbjuder HDR-gaming med låg latens och minskad risk för ryckningar och hack i bilden[2]. Det gör att spelare kan få en fantastisk användarupplevelse om de spelar HDR-spel, tittar på film eller annat innehåll.

Lägg till ett nytt lager av underhållning med Philips Hue Sync, ett partnerskap som ger en ljusinställning som är både uppslukande och intelligent, och synkar vackert med dina tittar- eller spelupplevelser.

Q80C lanseras idag, 7 juli, globalt. Nordiskt lanseringsdatum för förbeställning inväntas.


[1] Lanseras i hela Europa.

[2] Kan variera beroende på uppkoppling.

Topics

Categories


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Related content