Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung omdefinierar sin mobildesign - släpper Galaxy ALPHA

Pressmeddelande   •   Aug 13, 2014 12:00 CEST

Galaxy ALPHAs sofistikerade utseende och kompakta konstruktion utmärker Samsungs nya mobildesign

Stockholm, 13 augusti 2014
– Idag visade Samsung upp Galaxy ALPHA, det senaste tillskottet i Galaxy-serien, som har en helt ny utformning. Med sofistikerad design, gedigen konstruktion och en ram i metall kombinerar Galaxy ALPHA ett elegant yttre med ett kraftfullt inre.

– Galaxy ALPHA är skapad utifrån vad användare frågar efter, säger Andreas Bergqvist, produktchef för mobiltelefoner på Samsung i Norden. Med sitt helt nya utseende erbjuder Galaxy ALPHA både finess och funktionalitet genom att kombinera smäcker design med den teknik vi vet att våra kunder vill ha och förväntar sig av en Galaxy-produkt.

En helt ny Galaxy-design
Galaxy ALPHAs eleganta estetik och kompakta konstruktion representerar en helt ny design, skapad för dig som inte vill behöva tumma på funktionaliteten för att uttrycka din personliga stil. Rundade hörn, metallram och en mjuk baksida är några av karaktärsdragen i Galaxy ALPHAs stilrena formspråk. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen är Galaxy ALPHA en av de tunnaste Galaxy-produkterna någonsin och ligger perfekt i handen.

Kraftfull Galaxy-upplevelse 
Trots sin smidiga, tunna konstruktion är Galaxy ALPHA ett riktigt kraftpaket. En avancerad kamera låter dig enkelt fånga fina bilder som verkligen kommer till sin fulla rätt på telefonens HD Super AMOLED-skärm. Galaxy ALPHA är även fullspäckad med smarta funktioner så som Ultraenergisparläge, Sekretessläge och Fingeravtrycksläsare. Den fungerar också tillsammans med Samsungs senaste wearables.

Samsung Galaxy ALPHA beräknas finnas tillgänglig i butik den 12 september. Rekommenderat pris 5 900 kronor.

Fakta: Samsung Galaxy ALPHA är utrustad med en Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) -processor, 12MP (bakre) + 2.1MP (främre) -kamera och 4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720) -skärm. Operativsystem Android 4.4.4 (Kitkat). Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2x2), USB 2.0, NFC. RAM-minne på 2 GB och 32 GB* internminne, ingen plats för SD-kort. Batteri 1,860mAh. 

*Användarminnet kan vara mindre än det totala minnesutrymmet på grund av systemfiler

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument