Gå direkt till innehåll
Skissbild av Samsungs butik på Kungsgatan
Skissbild av Samsungs butik på Kungsgatan

Pressmeddelande -

Samsung öppnar ny butik i centrala Stockholm

Den 27 april slår Samsung upp dörrarna för en helt ny butik på Kungsgatan i Stockholm. Butiken samlar de senaste produkterna för mobil, TV, vitvaror och det uppkopplade hemmet kombinerat med rådgivning, utbildning och service – allt samlat under samma tak i centrala Stockholm.

Stockholm, 20 april 2018 – På fredag den 27 april öppnar Samsung en ny butik på Kungsgatan 30 i Stockholm. Med en 150 kvadratmeter kombinerad demonstrationsyta och butik samt 60 kvadratmeter service-anläggning är Samsungs nya butik en samlingsplats där besökare kan uppleva, inspireras och lära sig mer om den absolut senaste tekniken och innovationerna från Samsung.

Besökare kan uppleva de senaste produkterna från Samsung, så som mobiltelefoner, tablets, mobiltillbehör, TV, ljud och vitvaror. Ambitionen är att visa upp alla delar av Samsung även om fokus i butiken ligger på de mobila produkterna – och inte minst visa hur produkterna samspelar och möjliggör en intelligent, uppkopplad vardag. Detta kombineras med demonstrationsytor där besökare kan få hjälp och lära sig mer om de senaste produkterna med hjälp av personalen på plats.

– Den nya butiken är ett resultat av vår ambition att komma närmare våra kunder och visa upp Samsungs bredd av produkter, tjänster och innovationer. Vi har skapat en samlingsplats för Samsungs olika produkter och lösningar, men också ett forum där våra kunder kan komma i direktkontakt med oss och få hjälp och råd runt dagens och morgondagens teknologi av våra rådgivare i butiken, säger Henrik Slotte, Retail Marketing Manager på Samsung i Norden.

Service på flera plan
I butiken på Kungsgatan får besökare hjälp och utbildning kring Samsungs senaste produkter av utbildade rådgivare samt förstås möjligheten att köpa produkter på plats. Där kan kunder också testa det senaste inom mobiltelefoni och hur exempelvis telefoner, tv-apparater och vitvaror kan kommunicera med varandra för att underlätta vardagen. Utöver detta så har butiken en fullskalig service-anläggning på undervåningen för att erbjuda full service och reparation av alla telefoner och mobila produkter.

– Den nya butiken innebär också att vi finns där för våra kunder och kan hjälpa dem med snabb service eller utbildning runt en produkt. Vi vill finnas där för våra kunder även efter köp av våra produkter och se till att de känner att vi tar hand om dem på bästa möjliga sätt, säger Henrik Slotte.

På fredag den 27 april kl. 12.00 öppnas dörrarna till Samsungs butik på Kungsgatan 30.

För mer information om Samsungs nya butik, besök www.samsung.se

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Presskontakt PR-byrån JMWGolin Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Presskontakt PR Officer Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667

Relaterat material