Skip to content
Samsung Connected Living Open House på Norrlandsgatan 7
Samsung Connected Living Open House på Norrlandsgatan 7

Press release -

Samsung öppnar Connected Living Open House i Stockholm

I en ny pop up på Norrlandsgatan 7 i centrala Stockholm vill Samsung inspirera fler att komma igång med smart, uppkopplad teknik som gör vardagen enklare. Pop upen är en del i företagets fortsatta satsning på konceptet Connected Living och på plats demonstreras smarta produkter såsom kylskåp och TV-apparater samt produkter inom kategorin SmartThings, som lanserades i våras.

Stockholm, 2 oktober – Idag öppnar Samsung dörrarna till sin nya pop up, Samsung Connected Living Open House. Med pop upen, som ligger på Norrlandsgatan 7 i centrala Stockholm, vill Samsung göra det möjligt för fler att uppleva och inspireras av hur smart teknik kan göra vardagen enklare oavsett om du är hemma eller på språng. På plats kommer besökarna kunna lära sig mer om hela Samsungs utbud av smarta produkter samt uppleva hur allt kan kopplas samman för att förenkla din vardag.

- Samsung har sedan 2015 en vision om att alla våra produkter ska vara möjliga att koppla upp. I Connected Living Open House vill vi visa hur tekniken kan förenkla i vardagen, inspirera helt enkelt. Genom SmartThings har vi även möjlighet att koppla samman Samsungs produkter med andra tillverkare och skapa ännu större förenklingar, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingschef på Samsung Electronics Mobile i Norden.

I pop upen kommer uppkopplade lösningar för alla hemmets rum visas upp. Besökare kommer bland annat kunna ta del av det uppkopplade kökets möjligheter där du till exempel kan se vad som finns i ditt kylskåp via mobilen när du står i mataffären, styra ljussättning genom mobilen samt få en inblick i hur det smart teknik kan bidra till att spara energi, ge ökad trygghet i hemmet och skapa en mer hållbar livsstil.

Den drygt 300 m2 stora lokalen genomsyras av innovationsglädje och är präglad av modern nordisk design och naturliga material. På plats visar Samsung på olika situationer som avspeglar hur produkterna faktiskt kan underlätta för konsumenter i vardagen.

Samsungs Connected Living Open House kommer även i samarbete med livsstilsbolaget Scandinavian Man driva konceptet ’’Speakers Corner’’, med föreläsningar, paneldiskussioner och intressanta samtal mellan experter och profiler med stor kunskap om kommande trender inom det automatiserade och smarta boendet.

Samsung Connected Living Open House håller öppet på Norrlandsgatan 7 i centrala Stockholm under perioden 2 oktober – 30 november 2019. Öppettider för allmänheten är måndag - fredag 11.00-18.30, Lördag 12.00-16.00 och söndag 12.00-15.00 

Topics

Categories


SmartThing är den enklaste vägen till ett smart hem. Med Smart Things blir det enkelt att koppla samman och hantera dina enheter från distans eller i hemmet. SmartThings är marknadsledande inom konsumentlösningar för IoT och den öppna plattformen kopplar samman enheter, tillverkare och tjänster för att skapa ett av världens största ekosystem där fler än 10 miljoner produkter i fler än 1 miljon hem ingår. SmartThings lanserades 2012 och har sitt huvudkontor i Mountain View, CA och är ett dotterbolag till Samsung Electronics. För mer information: www.smartthings.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667