Gå direkt till innehåll
Samsung och Nisse Hallberg utforskar det smarta hemmet i ny Youtube-serie

Pressmeddelande -

Samsung och Nisse Hallberg utforskar det smarta hemmet i ny Youtube-serie

Samsung och komikern Nisse Hallberg släpper idag första avsnittet i en ny Youtube-serie som utforskar möjligheterna med det smarta hemmet. I fyra avsnitt kommer Nisse tillsammans med inbjudna experter inom matlagning, filmskapande och inredning testa hur innovativ teknik för hemmet kan göra livet både enklare och roligare.

Stockholm, 2 november 2020 – Samsung lanserar idag en ny Youtube-serie där den populära komikern Nisse Hallberg flyttar in i en lägenhet fullproppad med innovativ teknik och uppkopplade produkter från Samsungs koncept Connected Living kombinerat med massor av andra smarta produkter. Tillsammans med inbjudna experter, undersöker han hur ett uppkopplat hem kan göra vardagen enklare. Hur kan teknik förenkla matlagningen och hur inreder man med enkla medel nutidens smarta hem så det blir hemtrevligt? Det är bara ett par av frågorna som Nisse och hans gäster ska ta reda på. 

– Inte för att skryta men jag skulle absolut säga att jag är lite av en trendkännare och brukar vara up to date med det mesta. Jag var till exempel först i Stockholm med Dalgona-kaffe, men det smarta hemmet har jag fortfarande inte riktigt tagit till mig ännu. Men jag ser mycket fram emot att testa och skulle ljuga om jag sa att jag inte behövde lite hjälp på traven för en enklare vardag, säger Nisse Hallberg.

Bland gästerna hittar vi några av Nordens mest framstående experter inom sina områden:

  • Den finske stjärnkocken Tommi Tuominen, som tillsammans med Nisse ska utforska hur innovativ teknik kan hjälpa till att göra hemmamiddagen enklare.
  • Norske filmskaparen Nikolai Schirmer, hjälper Nisse skapa engagerande innehåll med hjälp av smart teknik.
  • Danska arkitekten och programledaren Frederikke Aagaard, som är specialiserad på inredning och beteendedesign, delar med sig av sina bästa tips för hur man gör så att tekniken blir en naturlig del av hemmet.


– Med vår nya serie vill vi inspirera till ett smartare och mer uppkopplat liv. Vi vill visa att det smarta hemmet inte är komplicerat och att vår innovativa teknik inom Connected Living inte bara gör vardagen enklare utan också mycket roligare, säger Jenny Fisher Toivo Marknadsdirektör för Consumer Electronics och Corporate Marketing på Samsung.

Se första avsnittet av Connected Living där Nisse Hallberg testar det uppkopplade hemmet här: https://youtu.be/FtPau2CaH_k

Om Samsung Connected Living
Konceptet Connected Living handlar om att göra livet enklare. Det är möjligheten att skapa en enklare vardag med hjälp av Samsungs och andras uppkopplade produkter. Det kan vara allt från vitvaror och lås, till ljus, ljud, bild och inomhusklimat. Genom att automatisera dagliga rutiner och sysslor kan man lägga den tiden på annat kul och spendera mer tid med nära och kära.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Samsung omdefinierar världen för tv, smartphones, wearables, tablets, vitvaror, nätverkssystem, minne, halvledare samt LED-lösningar. För att upptäcka mer besök det officiella nyhetsrummet http://news.samsung.com.

Presskontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Presskontakt PR Manager TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26

Relaterat material