Följ Samsung Electronics Nordic AB

Samsung och John De Sohn – företagets största nordiska musiksamarbete någonsin

Pressmeddelande   •   Nov 19, 2014 09:00 CET

Samsung och en av nordens största House-artister i nytt spännande samarbete

Stockholm – 19 november 2014 – Samsung och John De Sohn, en av Sveriges hetaste DJs just nu, ingår ett samarbetsavtal som innebär en rad spännande gemensamma projekt inom trådlöst ljud och musik det kommande året.


John De Sohn, eller Björn Johnsson som han egentligen heter, har med hitlåtar som Dance our tears away och Wild roses samt spelningar runt om i världen, snabbt blivit ett av de senaste stjärnskotten på DJ-himlen.

– Samarbetet med Samsung känns riktigt inspirerande, säger John De Sohn. Teknik är för mig en möjliggörare som innebär att jag kan producera musik och ge mina fans tillgång till den, oavsett var de är. Samsung ligger i framkant och utvecklar ständigt nya innovativa produkter.

Musik- och videoskapande med fansen
Samarbetet ska ytterligare stärka kännedomen om Samsung som en stark spelare inom trådlöst ljud och musik, bland annat genom aktiviteter med de trådlösa högtalarna Multiroom i fokus. Dessutom innefattar samarbetet ett helt unikt projekt där Samsung möjliggör ett musikkoncept där John De Sohn, tillsammans med sina fans kommer att skapa både musik och video. Projektet drar igång under vintern med låtsläpp under 2015.

– Glädje, inspiration och innovation är lika viktigt för oss när vi utvecklar nya tekniska lösningar som när John De Sohn skapar ny musik. I och med lanseringen av våra trådlösa Multiroom-högtalare känns det perfekt att tillsammans med John De Sohn både kunna visa våra produkter för en hängiven publik och möjliggöra skapandet av ny musik, säger Erik Juhlin presskontakt på Samsung.

Samarbetet påbörjades under november och löper under ett år.

Mer information om John De Sohn hittar du på www.johndesohn.com.
Läs mer om Samsung Multiroom på samsung.se

John De Sohn/Sony Music
Ann Persson
+46 70 560 40 35
ann.persson@sonymusic.com

Samsung
Erik Juhlin (smart-tv, audio, IT, b2b)
+46 8 555 05 700
e.juhlin@samsung.com
Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se.

Bifogade filer

PDF-dokument