Skip to content

Press release -

Samsung Mobile tecknar globalt avtal med Cision

Samsung Mobile har tecknat ett globalt avtal med Cision. Samsung Mobile är världens näst största tillverkare av mobiltelefoner och ett av fem affärsområden inom Samsung Electronics. Avtalet innefattar en heltäckande kommunikationslösning för omvärldsbevakning och medieanalys i 37 länder.

Med hjälp av Cisions unika analysmetod kan Samsung Mobile genomföra en enhetlig analys av sina PR-aktiviteter på alla de 37 marknader som avtalet innefattar, vilket underlättar uppföljningen på såväl global som regional nivå. Avtalet innefattar också tillgång till Cisions integrerade tjänsteplattform, CisionPoint, från vilken Samsung kan följa och hantera sin omvärldsbevakning.

- Vi är stolta över att Samsung Mobile gett oss detta förtroende, vilket bekräftar att Cision har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande för stora globala företag, säger Niklas Flyborg, VD, Cision AB. Att Samsung Mobile väljer oss som partner stärker Cisions ställning som världsledande inom omvärldsbevakning, kommunikationslösningar och medieanalys.

- För oss är det nödvändigt att bevaka medias åsikter för att på så sätt kunna ta tillvara kundernas feedback i vår produktutveckling och strategi, säger Younghee Lee, Vice President, Marketing Group, Samsung Electronics. Tack vare Cision får vi ett centraliserat verktyg för mediebevakning som hjälper oss att bli mer effektiva och proaktiva i vår globala marknadsföring.

Uppdraget startar den 1 juni.

 


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Flyborg
VD & Koncernchef
Cision AB
Tel: 08 - 507 410 10
E-post: niklas.flyborg@cision.com

Sophia Kim
Telecom PR Manager
Samsung Electronics Co., Ltd.
Tel: +82 31 301 2026
Mobil + 82 16 9530 2613
E-post: Sophia.kim@samsung.com

Erik Johannesson
Nordisk PR chef
Samsung Electronics Nordic AB
Tel: +46 8 590 966 56
Mobil: +46 70 99 55 650
E-post: erik.johannesson@samsung.se

Om Cision:
Cision förbättrar kunders konkurrenskraft genom integrerade tjänster och webbaserade portallösningar för
omvärldsbevakning, reputation & campaign management och hantering av mediekontakter. Cision AB är noterat på nordiska börsen och har cirka 17 000 aktieägare. Bolaget har cirka 2 600 anställda och omsatte 1,9 miljarder kronor 2007. Cision bedriver verksamhet i USA, Storbritannien, Sverige, Kanada, Tyskland, Norge, Finland, Danmark, Portugal, Litauen, Kina och Holland och har samarbetspartners i 125 länder. www.cision.com

Om Samsung Electronics:
SAMSUNG Electronics Co Ltd, Korea, är en ledande producent av tv, minneschips, mobiltelefoner och tft-lcd-paneler med 150 000 anställda i 62 länder inom fem affärsområden. SAMSUNG är i dag ett av världens snabbast växande varumärken. Den konsoliderade försäljningen uppgick under 2007 till 103,4 miljarder dollar. Sex miljarder dollar satsades i forskning och utveckling under 2006. SAMSUNG Electronics Nordic AB omsatte under 2007 sju miljarder kronor. Sedan 1992 har företaget vuxit snabbt, har i dag 235 medarbetare och erbjuder det senaste inom mobiler, ljud och bild, IT-produkter och vitvaror. For more information please visit www.samsung.com

 

 

Topics

Regions

Contacts

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

För testprodukter och pressfrågor, kontakta:

Press contact Kommunikationsbyrån Jung Relations Gäller journalister och media
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Press contact Corporate Communications & PR TV/Audio and Home Appliances +4673 671 95 26
Louise Gustafsson

Louise Gustafsson

Press contact PR Consumer Electronics Consumer electronics: Home Appliances +46 722 376 667